Designtafel op maat laten maken

Wil je een design tafel op maat laten ontwerpen en maken? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van massief houten tafels. Samen met jou kunnen we de designtafel van jouw dromen ontwerpen en produceren, in onze eigen werkplaats.

De typerende ingrediënten van Tafelsmaak? Massief houten bladen met een houten óf stalen onderstel. De mogelijkheden qua ontwerpen zijn eindeloos! Wij hebben de kennis en kunde om jou te voorzien van je eigen unieke designtafel.

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Kasten

Design eettafels

Voor een design eettafel is het van belang dat het meubelstuk een echte “eye catcher” is en zodoende mag opvallen. Tafelsmaak heeft de kennis en kunde om geheel in samenwerking met jou, de design tafel te ontwerpen die aansluit op de wensen die jij voor ogen hebt. Met behulp van onze ervaring en specialisatie zijn wij uitermate geschikt om diverse soorten design tafels voort te brengen. Vraag naar advies en ervaar onze kunde!

Design tafels

Bij Tafelsmaak worden de design tafels met veel passie gemaakt. Het op maat laten maken van jouw droomtafel kent een tal van voordelen. Zo kun je jouw design tafel zó laten ontwerpen, dat het precies past bij jouw interieur. De tafels van Tafelsmaak zijn tevens altijd van hoge kwaliteit, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Mankeert er echter toch iets aan het product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dan zullen wij je met grote zorg helpen om het product te herstellen!

 

Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar uw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om u dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat u een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw tafel? Naast dat wij uw tafel perfect op maat maken, kunnen wij u ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij u kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om uw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar uw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al uw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kunt u wel wat advies gebruiken of wilt u 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen u met alle plezier verder bij de realisatie van uw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075