Boekenkast op maat laten maken

Wil je geheel naar jouw smaak een boekenkast laten maken? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf dat beschikt over jarenlange kennis en kunde om jou te helpen bij ontwerpen van jouw eigen unieke boekenkast.

Onze favoriete materialen? Massief hout en een stalen frame. Kijk in ons portfolio voor binnen of buiten om inspiratie op te doen voor jouw unieke design boekenkast!

Eettafels Bijzettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Boekenkasten

Bepaal zelf hoe je boekenkast er uit komt te zien!

Steeds meer mensen kiezen voor een boekenkast op maat in plaats van een standaardmodel van de meubelboulevard. Wil je ook zelf bepalen hoe de boekenkast eruit komt te zien? Op zoek naar een maatwerk kast, deze maken wij helemaal naar jouw wensen!

Tafelsmaak ontwerpt een boekenkast voor jou die past binnen je budget. Samen bekijken we de mogelijkheden die zowel aansluiten bij je wensen als bij je budget.

Op deze manier geniet je van de juiste prijs-kwaliteit verhouding en betaal je voor wat je écht wilt.

Geen eenheidsworst, maar uniek maatwerk. Voordat we aan de slag gaan, geven wij duidelijk aan waar je aan toe bent om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Ervaar onze kunde en vraag vrijblijvend om advies.

Geef de wensen voor jouw boekenkast aan ons door

Jij geeft jouw wensen voor je boekenkast aan, wij adviseren daar waar nodig. Wij zijn trots op onze producten, maar vooral trots wanneer jij tevreden bent.

Kwaliteit staat bij Tafelsmaak daarom hoog in het vaandel. Bovendien krijg je van ons altijd deskundig advies over je kast en een goede service zodat je van te voren altijd weet waar je aan toe bent.

Maak gerust een afspraak of kom vrijblijvend een keer langs bij onze werkplaats in Groningen.

Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar uw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om u dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat u een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw tafel? Naast dat wij uw tafel perfect op maat maken, kunnen wij u ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij u kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om uw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar uw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al uw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kunt u wel wat advies gebruiken of wilt u 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen u met alle plezier verder bij de realisatie van uw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075