Ronde tafel op maat laten maken

Wil je een ronde tafel op maat laten maken die goed bij je interieur en smaak past? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Wij ontwerpen ronde tafels volledig naar jouw smaak en wens. Onze passie gecombineerd met jouw wensen leidt uiteindelijk tot de perfecte ronde tafel waar je veel plezier aan gaat beleven! Met vakmanschap en oog voor detail ontwikkelen wij tafels geheel in samenwerking met jou!

Wij ontwerpen verschillende soorten tafels en beschikken over de kennis en kunde om je te voorzien van je eigen unieke tafel.

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Boekenkasten

Ronde tafel op maat laten maken

Ronde tafel op maat laten ontwerpen Waarom een ronde tafel op maat laten maken?

1. Je huidige tafel voldoet niet meer..

2. In de meubelwinkels zijn de gewenste ronde tafels net niet helemaal naar wens..

3. Een ronde tafel zit het meest gezellig: je hebt altijd oogcontact met je tafelgenoten!

Direct een ronde tafel bestellen

Houten ronde tafel op maat laten maken

Heb je inspiratie nodig of wil je simpelweg kiezen uit een aantal vaste concepten? Dat is dat bij ons geen probleem. Je kunt namelijk een concept uit onze showroom kiezen en aanpassen, zodat het toch nog aan je wensen voldoet.

Kies het gewenste type tafel. Vervolgens vul je de gewenste afmetingen in waarna je de optie ‘’Vorm blad” krijgt. Je kunt kiezen uit de volgende tafelbladen:

  • Boomstamblad
  • Recht
  • Rond
  • Vierkant

 

Ronde tafel op maat laten ontwerpen

Heb je vragen over je bestelling of wil je de werkplaats en showroom van Tafelsmaak bezoeken? Dan kunt je ons contactformulier invullen.

Wij ontwerpen verschillende soorten tafels en beschikken over de kennis en kunde om je te voorzien van jouw eigen unieke tafel.

Kortom: alles voor jouw Tafelsmaak!

Eettafel Stretto

vanaf €1295 EUR

Eettafel Tulipano

vanaf €1395 EUR

Eettafel Subito

vanaf €1595 EUR

Eettafel Potente

vanaf €1395 EUR

Eettafel Lieto

vanaf €1495 EUR

Eettafel Rossa

vanaf €1395 EUR

Eettafel Naturale

vanaf €1295 EUR

Eettafel – Grandissimo

vanaf €1295 EUR

Eettafel Bello

vanaf €1395 EUR
Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar jouw smaak en wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. Met vakkundig advies en mogelijkheid tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat je een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van je tafel? Naast dat wij jouw tafel perfect op maat maken, kunnen wij je ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kun je bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om je klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar je werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al je behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kun je wel wat advies gebruiken of wil je 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van je droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075