TV meubel op maat laten maken

Ben je op zoek naar een TV meubel geheel naar jouw wensen? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres. Een mooi TV meubel kan je huiskamer een stuk aangenamer maken.

Wij ontwerpen en maken jouw TV meubel op maat. Op deze manier kunnen we een TV meubel helemaal naar jouw smaak maken. Met vakmanschap en oog voor detail ontwikkelen wij meubels geheel in samenwerking met jou!

Wij ontwerpen verschillende soorten tafels en beschikken over de kennis en kunde om je te voorzien van jouw eigen unieke TV meubel op maat. Enkele voorbeelden zijn:

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Boekenkasten

Jouw TV die precies past op een voor jou gemaakt meubel

Een TV meubel op maat laten ontwerpen geheel naar uw wensen doe je natuurlijk bij Tafelsmaak. Drie broers met liefde voor het vak zijn jouw partners om jouw TV meubel op maat te verwezenlijken.

Waarom een TV meubel op maat laten maken?

  • Je eigen TV meubel past niet meer bij het interieur
  • In de winkel is de gewenste vierkante tafel te duur
  • Je vindt maar geen geschikte vierkante tafel

Wij kunnen jouw TV meubel op maat maken in de gewenste afmetingen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een TV meubel die je aan de muur kunt ophangen. Hiernaast kunnen wij je voorzien van een TV- meubel, zodat alle kabels netjes worden weggewerkt. Wij merken dat overbodige kabels vaak voor onrust zorgen.

De wensen voor jouw TV meubel gaan wij verwezenlijken!

Bij Tafelsmaak bent je aan het juiste adres om een tafel te laten ontwerpen die volledig voldoet aan jouw wensen! Zakelijk of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij voorzien je zowel van vrijblijvend advies als een 2- en 3D ontwerp. Je zit nergens aan vast! Op deze manier ervaart je het genoegen dat wij je kunnen bieden!

Een TV meubel ontwerpen geheel naar jouw wensen doe je natuurlijk bij Tafelsmaak. Drie broers met liefde voor het vak zijn jouuw lokale partners om jouw TV meubel op maat te verwezenlijken.

Kortom: alles voor jouw Tafelsmaak!

Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar jouw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat jij een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van je tafel? Naast dat wij jouw tafel perfect op maat maken, kunnen wij je ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kun je bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om je klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar jouw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al jouw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kun je wel wat advies gebruiken of wil je 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van jouw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075