Kantoor meubels op maat laten maken

Tafelsmaak is groot geworden met het maken van tafels, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar ook zakelijke projecten en interieurinrichtingen veelvuldig voorbijkomen.

Is jouw kantoor toe aan een update? Is het bijvoorbeeld tijd voor een nieuwe kantine, balie, vergadertafel of wandkast? Geen probleem, want voor elke onderneming maken wij meubels op maat.

Hybride werken zorgt voor een aangepaste kantoor inrichting

Werken op kantoor is door de jaren heen veranderd, zeker sinds we met het coronavirus te maken hebben gehad. Hybride werken heeft een nadrukkelijke positie ingenomen en we merken dat klanten nadenken over de nieuwe, dan wel aangepaste inrichting van hun kantoor.

Dit weet zich te vertalen in meer ruimte en afstand, duurzame materialen, groene planten, staand werken, circulariteit en dynamische plekken.

Bij Tafelsmaak hebben we onder meer ervaring met het inrichten van kantoren, horecagelegenheden (zowel binnen als buiten), winkels, zorg- en onderwijsinstellingen, sportverenigingen, fitnessclubs en openbare ruimtes.

Wij maken onder meer:

 • Vergadertafels
 • Bureaus (waaronder directiebureas en verstelbare bureaus)
 • Ontvangstbalies
 • Kasten in alle soorten en maten
 • Opbergsystemen
 • Ladeblokken
 • Eettafels
 • Barkrukken en -tafels
 • Frames en constructies voor sportscholen
 • Plantenbakken
 • Gevelbanken (zie ook onze Gevelbankshop)

Gratis adviesgesprek

Van losse meubels tot complete projectinrichtingen; samen creëren wij de ideale werkplek. Een omgeving die wij virtueel tot leven laten komen met onze 2D- en 3D-ontwerpen. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op of plan een (gratis) adviesgesprek in.

Tip: een shuffleboard voor op kantoor

Wil je jouw kantoor of kantine een sportief en vermakelijk tintje geven? Dat kan door bij ons een shuffleboard aan te schaffen. Shuffleboard is een leuk en laagdrempelig spel met elementen van jeu de boules, curling, sjoelen en bowlen.

Vraag hier jouw specifieke project aan!

Vergadertafels en directiebureaus

Zoals je kunt lezen zijn we van alle markten thuis. Wil je een vergadertafel of directiebureau uit ons assortiment aanschaffen, klik dan hier om inspiratie op te doen. Ga je liever voor maatwerk? Dat komt goed uit, want bij Tafelsmaak zijn we ervaren als het gaat om het maken van topkwaliteit tafels en bureaus.

Voor de horeca

Tafelsmaak kan ook voor de horeca het gehele interieur verzorgen. In samenwerking met Herman Muller, specialist op dit gebied met vele jaren horeca-zaken die hij heeft opgedaan. Uiteraard zijn bepaalde gedeeltes ook mogelijk. Onze specialisaties zijn: vloeren, meubels, barren, en ander maatwerk.

Voor buiten

Tafelsmaak kan ook jouw buitenrinchting verzorgen. Uiteraard zijn bepaalde gedeeltes ook mogelijk. Onze specialisaties zijn: gevelbanken, tafels, plantenbakken en ander maatwerk.

Kantoor inrichting

Tafelsmaak kan ook de zakelijke inrichting verzorgen. Uiteraard zijn bepaalde gedeeltes ook mogelijk. Onze specialisaties zijn: bureau’s, vergadertafels, stoelen en ander maatwerk. Heb je ergens wat moois gezien op het gebied voor inrichting voor kantoren? Laat het gerust weten. Met plezier denken wij actief mee met jouw ideeën en wensen.

Inrichting van uw skybox

Tafelsmaak kan ook voor een skybox de inrichting verzorgen. Uiteraard zijn bepaalde gedeeltes ook mogelijk. Onze specialisaties zijn: houten wandbekleding, meubels, barren, en ander maatwerk.

*Tip* Een shuffbleboard op kantoor

Tafelsmaak maakt, samen met Jeroen Bakker, handgemaakte shuffleboards. Onze jarenlange kennis en ervaring met hout- en metaalbewerking en enorme passie voor shuffleboarden zorgen voor kwalitatieve shuffleboards voor iedere doelgroep.

Voor elk zakelijk interieur een oplossing

Wij hebben al heel wat zakelijke klanten blij gemaakt. Alles wordt bij ons met de grootste zorgvuldigheid gemaakt. Met A-kwaliteit hout (inclusief FSC-keurmerk) en de beste en meest duurzame middelen, metalen en materialen.

Of jouw kantoorstijl nou strak, modern, industrieel, minimalistisch, speels of urban is; voor elk interieur vinden wij een oplossing.

Bekijk onze zakelijke projecten
Waarom een project bij Tafelsmaak?

Voordelen

"Een prachtige tafel op maat" | Heiko, maart 2022

Voor onze keuken hebben we bij Tafelsmaak een prachtige tafel laten maken. Het resultaat mag er zijn en je kunt zien dat het vakwerk is. Op basis van enkele voorbeelden hebben we een ontwerp kunnen kiezen, die vervolgens op maat is gemaakt. Het jonge, enthousiaste team van Tafelsmaak heeft er met passie aan gewerkt en is tot een prachtig resultaat gekomen. Een tafel die je niet in een reguliere meubelwinkel tegenkomt. Dat is juist het unieke eraan.

Ale-Wim Riedstra, augustus 2022

Keurig kwalitatief goede meubels afgeleverd! Zeer tevreden met de mooie aankoop

"Professioneel, volledig op maat gemaakt!" | Bas Rijnen, juni 2022

De mannen van Tafelsmaak hebben voor ons uitmuntend vakmanschap geleverd. En ook nog eens in zeer korte tijd. De gevelbanken die zij voor ons gemaakt hebben zijn adembenemend mooi, zitten heerlijk, zijn gebruiksvriendelijk en het materiaal is van hoge kwaliteit.

"Professioneel, goede service, een aanrader!" | Sophie, juli 2022

Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Waarom zakelijke meubels op maat?

 • Een oplossing voor elk kantoor
 • Topkwaliteit hout en materialen, óók voor buiten
 • Eindeloze mogelijkheden en kleuren
 • Het beste advies
 • 2D- & 3D-visualisatie
 • Ambacht, maatwerk & vakwerk
 • Duurzame materialen
 • Een transparant proces
 • Een eerlijke prijs
 • Jouw droom(werk)plek

Samenwerken? We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Contact opnemen & afspraak maken

Veelgestelde vragen zakelijke projecten

Hoe bepaal ik het aantal zitplaatsen van een directiebureau of vergadertafel?
Hoe bepaal ik de vorm van het tafelblad van de vergadertafel of directiebureau?

Je hebt waarschijnlijk al een beeld over de vorm van het blad van de tafel of het bureau. Mocht je daarover twijfelen, laat je dan informeren door een van de kundige werknemers van Tafelsmaak. Onze handige 2D- en 3D-visualisaties vergemakkelijken dit proces, omdat je uitstekend kunt inschatten of het blad, maar ook de positie, plek en grootte goed is.

Waar kan een vergadertafel voor worden gebruikt?

Vergaderruimtes zijn vaak presentatieruimtes, waardoor de vergadertafel die erin staat een dubbele functie krijgt. Vaak wil men een laptop en beamer gebruiken om een presentatie te geven. Vergadertafel worden los daarvan doorgaans intensief gebruikt, inclusief aanwezigheid van glazen, mokken, computers en laptops. 

Kan ik een eigen ontwerp of design van een bureau of tafel aanleveren?

Dat kan zeker! Wij juichen dit zelfs toe. Met behulp van onze handige 2D- en 3D-visualisaties kunnen we jouw idee snel tot leven laten komen. Ben je akkoord? Dan gaan we graag voor jou aan de slag!

Hoe groot is een directiebureau of vergadertafel?

Je hebt waarschijnlijk een duidelijk beeld over waar het bureau of de tafel moet komen te staan. Mocht je daarover twijfelen, laat je dan informeren door een van de kundige werknemers van Tafelsmaak. Onze handige 2D- en 3D-visualisaties vergemakkelijken dit proces, omdat je uitstekend kunt inschatten of de positie, plek en grootte goed is. Wat de positie en ruimte van de tafel betreft is het prettig om ongeveer een meter ruimte te hebben om de tafel heen. Houd hiermee rekening met voldoende doorloopruimte en stoelen die – zeker als ze enige diepte en grootte hebben – makkelijk en ver genoeg naar achteren geschoven kunnen worden. Minder ruimte beschikbaar? Ook dan vinden we een oplossing, bijvoorbeeld door voor een middenpoot of een bankje te kiezen.

Wat is het verschil tussen een directiebureau en een regulier bureau?

Anders dan de naam doet vermoeden, wordt een directiebureau niet alleen maar door directieleden, CEO’s en andere hooggeplaatste functionarissen gebruikt. Bij Tafelsmaak doelen we met een directiebureau op ons topsegment qua bureaus, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en een dito afwerking. 

Welke types directiebureaus zijn er?

Een directiebureau of executive bureau onderscheidt zich op verschillende manieren van een regulier bureau. Vaak bevat het bureau diverse opbergmogelijkheden in de vorm van lades en vakken, bijvoorbeeld om papierwerk en andere zaken uit het zicht te krijgen. Een doorsnee directiebureau is vaak gemaakt van wat meer luxe materialen en houtsoorten, zoals eiken, noten, chroom en roestvast staal (RVS). Er is veel aandacht voor het design en de functionaliteit. Bijpassende kasten of meubelen maken het bureau vaak compleet.

Wat kost een directiebureau of vergadertafel?

We kunnen geen prijs per tafel of meter geven, omdat dit afhankelijk is van de keuzes die je maakt. Hoe lang en breed is de tafel? Voor welk onderstel kies je? Hoe dik moet het blad worden? Onze prijs is eerlijk en gebaseerd op materialen, bewerkingsuren / werkuren en een scherpe marge. Tijdens een gesprek of kennismaking kunnen we precies aangeven wat de invloed van jouw keuzes op de uiteindelijke prijs is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bij Tafelsmaak houden we van transparantie.

Welk bureau past bij welk kantoor?

Een bureau moet voldoen aan de richtlijnen van de Arbowet. Los daarvan moet een bureau of tafel aangepast worden aan de lichaamslengte van de persoon die erachter zit te werken. Een verstelbaar bureau en zit-stabureau is hiervoor een ideale optie. Bureaus met een vaste hoogte zijn doorgaans 75 centimeter hoog. En of jouw kantoorstijl nou strak, modern, industrieel, minimalistisch, speels of urban is; we vinden altijd een oplossing voor jouw droombureau.

Waar moet ik op letten bij zakelijke meubelen en kantoorinrichting?

Allereerst is een goed verlichte werkplek misschien wel de basis van een moderne kantoorinrichting. Daglicht bevordert de productiviteit, net als zogeheten dynamische verlichting (zeker in vergelijking met tl-verlichting). Creëer daarnaast (als het mogelijk is) open werkplekken, waar werkzaamheden gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden. Bij Tafelsmaak zijn we voorstander van dergelijke omgevingen, aangevuld met bijvoorbeeld groene planten en wanden. Verder is het belangrijk om goed te kijken naar ruimtes en afstanden. Laat ons hierin gerust meedenken!

Heb je nog andere vragen? Stel ze!

Heb je vragen over de mogelijkheden van jouw kantoor, pand of onderneming? Kun je wel wat advies gebruiken of wil je een 2D- of 3D-ontwerp bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op.

Langskomen op ons kantoor of in onze werkplaats in Groningen kan uiteraard ook.

Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw kantoorinrichting!

Joep, Bart & Rick Lommerts