Houten eettafel op maat laten maken

Ben je op zoek naar een houten eettafel op maat? Tafelsmaak maakt vanuit Groningen sinds 2015 duurzame eettafels van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. En dat volledig naar jouw wens en smaak!

Bekijk online ons assortiment, bekijk eettafel inspiratie of vraag direct een gratis offerte of adviesgesprek aan!

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Boekenkasten

Houten eettafels die tegen een stootje kunnen

Wij maken de op maat gemaakte houten eettafels van A-kwaliteit hout én staal en bewerken deze materialen zorgvuldig en met passie. Zo zorgen we voor eettafels die weinig onderhoud nodig hebben en tegen een stootje kunnen. Tegen hardwerkende, vergaderende collega’s, bijvoorbeeld. Of tegen een groot gezin dat van lang tafelen houdt. Of een vriendengroep die vaak fanatieke spelletjesavonden aan tafel heeft.

Eindeloze mogelijkheden

Ben je naast een houten eettafel ook op zoek naar andere op maat gemaakte houtproducten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met dezelfde passie en zorgvuldigheid maken we namelijk ook salontafels, bijzettafels, wandplanken, boekenkasten, tv-meubels en meer naar jouw wens en smaak. Zo kun je bij TafelSmaak terecht voor maatwerk met eindeloze mogelijkheden.

 

Unieke houten eettafels

Hout is een natuurlijk product en jouw smaak verschilt altijd van die van een ander. Daarom is iedere houten eettafel die wij op maat maken een uniek product dat je bij niemand anders tegen zult komen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende houtsoorten en verschillende kleuren én vormen van het stalen frame. En jij bepaalt zelf natuurlijk alle afmetingen! Wil je gratis advies en/of een gratis ontwerp (in 2D of 3D) ontvangen? Neem dan contact met ons op!

 

Een eettafel van mangohout, is dat een optie? 

Het hout, afkomstig uit Azië is afkomstig van de snel snelgroeiende mangoboom. Doordat de boom snel groeit is het hout zachter dan de Europese houtsoorten. Een voordeel is dat het goedkoper is dan Europese houtsoorten. Een nadeel van dit zachte hout is dat het moeilijk glad te krijgen is. 

Dit nadeel is precies de reden dat wij bij Tafelsmaak gaan voor kwalitatievere hardere houtsoorten uit Europa. Denk dan aan het eikenhout, notenhout, essenhout, kersenhout en esdoornhout.

Mangohout heeft dan ook niet onze voorkeur voor een kwalitatieve eettafel. Want je wilt toch lang van een mooie tafel kunnen genieten? Mangohout is het minder duurzaam. Het moet over een grote afstand naar Europa vervoerd worden en zorgt daardoor voor extra CO2 uitstoot. 

Eettafel Moderno

vanaf €1295 EUR

Eettafel Piu

vanaf €1495 EUR

Eettafel Raffinato

vanaf €1395 EUR

Eettafel Diamante

vanaf €1495 EUR

Eettafel Conico

vanaf €1795 EUR

Eettafel Magnifico

vanaf €1495 EUR

Eettafel Potente

vanaf €1395 EUR

Eettafel Tulipano

vanaf €1395 EUR

Eettafel Pulire

vanaf €1395 EUR
Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar uw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om u dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat u een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw tafel? Naast dat wij uw tafel perfect op maat maken, kunnen wij u ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij u kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om uw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar uw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al uw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kunt u wel wat advies gebruiken of wilt u 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen u met alle plezier verder bij de realisatie van uw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075