Jij bedenkt het, wij maken het!

Een oplossing op maat voor ieder project

Samenwerken Samenwerken Portfolio zakelijk projecten Portfolio zakelijk projecten

Vrijwel alles wat wij doen voor onze klanten is op maat. Van de tafels die we maken tot wandmeubels die met het interieur moeten matchen.

Maar wist je dat wij nog veel meer uitdagingen aan kunnen? Bij Tafelsmaak kun je iedere uitdaging op tafel leggen. Heb jij een idee voor een project? Wij kunnen het voor je realiseren.

Waarom een project bij Tafelsmaak?

Voordelen

Unieke projecten

Jouw wens vertalen naar een concept

Waarom werkt het ene ontwerp niet en brengt het andere ontwerp jouw ruimte juist helemaal tot leven? Wat je idee ook is, wij begeleiden je daarbij van A tot Z. Van idee tot realisatie. We proberen hierbij jouw specifieke wensen te vertalen tot de uitstraling die jij voor ogen hebt. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw project een succes wordt.

Van concept naar realisatie

We brengen jouw project idee tot leven

Wanneer we overeengekomen zijn over het concept, is het tijd om jouw idee tot leven te wekken. Eén van de mooiste fases tijdens een project. En een fase waar we jou ook nauw bij betrekken. Voor je ogen zie je het concept op papier veranderen in iets tastbaars. Doordat je nauw betrokken blijft bij het proces, zul je je meer verbonden voelen met het uiteindelijke resultaat.

Unieke projecten

De oplevering

Het is zover, de conceptfase ligt ver achter ons en je hebt jouw project stukje bij beetje tot leven zien komen. En dan gaat het toch echt gebeuren: de oplevering. Bij jou op locatie wordt het gehele project gemonteerd. Je ziet de ruimte veranderen nu jouw product, speciaal ontworpen voor deze ruimte, op zijn plek is.

Project uitvoeren door Tafelsmaak?

Rick gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie in Groningen!

Rick Lommerts

050 2110385
info@tafelsmaak.nl