Klantenservice

Welkom bij onze klantenservice. Hier vindt u alles over het bestellen, betalen, de levering, retouren en de garantie van de maatwerk tafels van Tafelsmaak.

Bestelling

Bent u overtuigd geraakt van onze mogelijkheden om voor u uw droomtafel te kunnen maken? Dan bent u klaar om te bestellen. Dit kan op meerdere manieren: via de webshop op deze site, via onze klantenservice (telefonisch of via de mail) of kom gewoon langs in onze showroom! Welke manier u ook kiest om te bestellen, we zullen alvorens de tafel in productie gaat contact met u houden. We willen er immers zeker van zijn dat alle neuzen dezelfde kant op blijven staan.

Levering

Wij leveren snel! Onze streven is altijd om binnen vier weken bij u de tafel te kunnen afleveren. Bezorgen doen we gratis in heel Nederland. We gaan er dan wel vanuit dat de tafel op de begane grond moet worden afgeleverd. Zijn er andere omstandigheden? Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden en eventuele bezorgkosten. Vaak monteren we ter plaatse het blad aan het onderstel, om er zeker van te zijn dat de tafel tot in de puntjes naar uw wens is. U kunt natuurlijk ook zelf uw tafel bij ons komen ophalen. Houd dan wel rekening met het gewicht van de tafel, vanwege het massieve tafelblad en het stalen onderstel. Uiteraard kunnen wij niet instaan voor eventuele beschadigingen die tijdens transport of plaatsing zijn opgelopen als u de tafel zelf vervoert.

Ruilen en Retourneren

Natuurlijk doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Mocht u desondanks uw bestelling willen annuleren of retourneren, dan kunt u aanspraak maken op uw herroepingsrecht/retourrecht. Dit moet binnen 14 dagen vanaf de dag van levering. Let op! Het retourrecht isalleen van toepassing op voorraadproducten. Bijna al onze tafels zijn maatwerkproducten. Hierop is het retourrecht niet van toepassing. Een uitzondering zijn showroommodellen die via de webshop zijn besteld, zonder dat er een showroombezoek is gedaan. Stuurt u een product retour dan moet het aan twee eisen voldoen. Het product moet onbeschadigd zijn en goed verpakt in de originele verpakking verpakt worden. De kosten van verzending zijn voor uw rekening. Wij kunnen u het retourtransport ook uit handen nemen, maar de transportkosten verrekenen we dan met het retour te storten bedrag. Wij adviseren u contact met onze klantenservice op te nemen vóórdat u een product retour zendt.

Garantie

De productgarantie geldt 1 jaar en is alleen van toepassing voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten. Houd er rekening mee dat hout altijd zal blijven werken. Voor eventuele toekomstige werkingen is Tafelsmaak niet verantwoordelijk. Wij stellen alles in het werk om de houtwerking te beperken.Normale slijtage valt niet onder de garantie. U als afnemer bent verplicht zich als een goed afnemer te gedragen. Dit betekent bijvoorbeeld dat u uw tafel goed en afdoende onderhoudt. Bij verkeerd gebruik, zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervalt de aanspraak op garantie. Klachten op producten moeten direct na constatering daarvan worden gemeld. Mogelijk wijkt de kleur, slijtvastheid, structuur e.d. van het geleverde product af. Als deze uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende, gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, is het recht op garantie en/of schadevergoedingmogelijk beperkt of uitgesloten.

Contact

Heeft u nog vragen, wilt u de gecombineerde werkplaats en showroom van Tafelsmaak bezoeken, of een bestelling plaatsen?

Contactpagina