Tafelsmaak! Sinds 2015.

Tafelsmaak. In 2015 besluiten de drie broers Joep, Rick en Bart hun krachten te bundelen en Tafelsmaak als vennootschap onder firma in het bedrijfsleven te roepen. Deze beduidende stap kent echter, zoals vaak met mooie dingen, een aanloop.

Als lid van de zogenoemde ‘herinrichting clubhuiscommissie’ bij voetbalvereniging Be Quick 1887 heeft Rick zich in 2013 ontfermd over de aanschaf van nieuw interieur. Het vinden van scherp geprijsde tafels van hoogwaardige kwaliteit bleek een heuse uitdaging. En zo was het idee geboren om deze markt letterlijk en figuurlijk aan te boren.

Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een serieuze onderneming met eindeloze mogelijkheden aan tafels, een fysieke winkel, werkplaats en sterke, coöpererende partners. Sinds de officiële oprichting in 2015 is ons doel eenzijdig: u blij maken! De teller staat inmiddels op meer dan 2450 verkochte tafels, waarbij een sterke basis voor een toekomst waarin wij aanzienlijk meer klanten wensen te verwonderen! Hoe we dat doen lees je hieronder.

Vanwege de korte lijnen met machinefabriek Jansen & Heuning uit Groningen vormde een metalen model in beginsel de logische basis van onze tafels. De ontwerpen en tekeningen worden gevormd door topontwerper Wouter. Voor het houtgedeelte van onze tafels is het vinden van een geschikte partner een flinke zoektocht geweest. Met trots mogen we inmiddels meedelen dat niemand minder dan de bevlogen Groninger Herman Muller meubelmaker Herman Muller hierin als onze houten rechterhand zal fungeren, waarbij we óók tafels kunnen creëren die volledig van hout zijn! Tenslotte zijn in samenwerking met de sociale werkplaats van Ability in Uithuizermeeden onderhand honderden tafelframes van een poedercoating en kleur voorzien!

Na de oprichting in 2015 volgen er rap nieuwe ontwikkelingen die het voor Tafelsmaak nog gemakkelijker maken om snelheid en flexibiliteit aan elkaar te koppelen, waarbij de garantie van het leveren van topkwaliteit uiteraard blijft behouden. Aan de Duinkerkenstraat 13A, aan het Oude Winschoterdiep en nabij het fraaie Helperpark, is vanaf 1 januari 2016 een eigen werkplaats én showroom in gebruik genomen.

Wij staan altijd voor je klaar!

Klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan en om altijd en overal bereikbaar te zijn is het sinds juni 2016 mogelijk om ook online een tafel te bestellen! Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week open, waardoor je vanuit je stoel alle tijd hebt om een bijpassende tafel uit te zoeken. Op welke manier wil je informatie? Welk type tafel? Een houten of stalen frame? Ophalen of bezorgen? Jij hebt de regie, wij doen de rest. En dat altijd met de betrokken service van Tafelsmaak!

Cultuur

Eén bedrijf, drie broers, vier kernwaarden. Betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Waarden die symbool staan voor een bijzondere bedrijfscultuur. In 2015 als vrijetijdsbesteding ontsproten en inmiddels uitgegroeid tot een serieuze zaak. Wij weten wat jij wilt. Een prachtig product tegen een eerlijke prijs en een service die leidt tot een grote glimlach op het moment dat je voor het eerst plaatsneemt aan een door Tafelsmaak gemaakte tafel. Wij zijn een familiebedrijf met ambitieuze en ondernemende professionals  die mee- en vooruitdenken, hard werken, behulpzaam en trots zijn. Trots op onze zaak, maar vooral trots als jij tevreden bent. Wij zijn ervan overtuigd dat wij anders zijn dan onze concurrenten, omdat eerdergenoemde kernwaarden ervoor zorgen dat jouw tafel in de juiste handen is en je gedurende het gehele proces – van eerste contact tot bezorging én nazorg – het terechte gevoel zult hebben dat werkelijk alles om jou draait! Alles voor jouw Tafelsmaak.

Betrokken

Bij Tafelsmaak zijn we betrokken en dat vertalen wij in kleine dingen. Als broer Rick je even vergeet koffie aan te bieden, dan regelt Bart dat meteen. Onderwijl kletsen wij over koetjes, kalfjes en laten wij je onze werkplaats zien.

Betrokken met elkaar en de wereld om ons heen.

Zo zwemmen Joep en Rick voor het goede doel mee aan de Groningen Swim Challenge en willen we graag een sociaal bedrijf zijn. Het is een bewuste zet om een werkplekken te bieden, voor mensen die om wat voor reden dan ook, afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Rick zijn achtergrond als jobcoach komt hier goed bij van pas.

Zakelijk gezien willen wij jou met dezelfde filosofie faciliteren.

Of je nou op zoek bent naar meerdere strakke werktafels voor je kantoor of een robuuste eiken tafel voor je nieuwe woonkamer: wij gaan met jou in gesprek, zoeken het uit en komen er als specialist zo snel mogelijk op terug.

En liggen jouw wensen buiten ons bereik? Dan geven wij dat tijdig aan, aangevuld met wat Tafelsmaak wél voor je kan doen. Zodra het laten maken van jouw op maat gesneden tafel of het laten bezorgen van een tafel vanuit de webshop is afgesproken, gaan wij hard aan de slag.

Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat wij je op de hoogte houden van de stand van zaken, maar tevens om feedback vragen nadat de tafel is bezorgd.

Familiair

Er zijn steeds minder bedrijven waar alle collega’s familie van elkaar zijn. Bij Tafelsmaak is dit wel het geval en daar gaat een bepaalde kracht van uit.

Wij zijn openhartig, eerlijk en direct. Een open manier van communiceren is belangrijk. Iets boven de tafel fietsen is beter dan ermee rondlopen. We gaan in overleg, brainstormen en voeren rondetafelgesprekken. Zo nemen we onze werkprocessen onder de loep en schaven we deze bij waar nodig. Samen weten we meer, samen weten we veel en omdat we elkaar de waarheid kunnen en durven zeggen wordt Tafelsmaak elke dag een beetje beter.

Vol met passie!

Een familiebedrijf vol passie met een vertaalslag richting jou, de klant. De klant die we, welhaast obsessief, tevreden willen maken. Een sterke familieband gaat een leven lang mee en op die manier kijken wij naast onze klanten ook naar onze partners en leveranciers.  

Collaboraties voor de lange termijn, waarbij eerdergenoemde vormen van communicatie ervoor zorgen dat wij elkaar scherp houden, het tempo erin blijft én de prijzen eerlijk zijn.

En blijven!

Nuchter

Mooie verhalen rondbazuinen en ze vergeten waar te maken, dat is zo ongeveer alles wat Tafelsmaak niet is. Het begint bij ons met doen! Weten wat we doen, hoe we het doen, waarom en voor wie.

Onze Groningse nuchterheid maakt dat wij realistisch zijn. Jij hebt een eigen tafelidee, wij hebben daarin onze denkbeelden en zo wordt er stap voor stap en detail op detail toegewerkt naar een tafel om u tegen te zeggen. Ons ouderlijk huis is voor ons een veilige haven, met daarin een grote tafel waaraan verschillende gesprekken zijn gevoerd, maar waaraan net zo vaak is gezwegen.

Een tafel als onderdeel van een groter geheel. Waaraan vanuit onze nuchtere ondernemersmentaliteit mooie, doch realistische ideeën zijn gesmeed. Een idee is namelijk weinig waard zonder uitvoering.

Tafelsmaak bewijst door te doen, waarin wij geloven. Tafel na tafel.

Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075