Salontafel op maat laten maken?

Wil je een Salontafel op maat laten ontwerpen? Dan bent je bij Tafelsmaak aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het tot stand brengen van tafels en zijn dan ook in staat om je te helpen bij het ontwerpen van een salontafel naar jouw wensen.

Wij ontwerpen verschillende soorten tafels en beschikken over de kennis en kunde om je te voorzien van je eigen unieke tafel.

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Kasten

Een salontafel die helemaal voldoet aan jouw wensen

Bij Tafelsmaak ben je aan het juiste adres om een salontafel te laten ontwerpen die volledig voldoet aan jouw wensen! Zakelijk of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn.

Wij voorzien je zowel van vrijblijvend advies als een 2D- en 3D ontwerp. Je zit nergens aan vast. Op deze manier ervaar je het genoegen dat wij je kunnen bieden!

Drie broers met liefde voor het vak zijn jouw partners om je droomtafel op maat te verwezenlijken.

Kortom: alles voor jouw Tafelsmaak!

Van bijzettafel tot eettafel

Wat voor soort tafel je ook op maat wilt laten maken: alles is mogelijk bij Tafelsmaak! Wij maken eettafels, salontafels, bijzettafels, boomstam tafels, uitschuifbare eettafels en eigenlijk iedere tafel die je je kunt wensen! Vraag simpelweg een offerte bij ons aan of neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken en wij gaan direct aan de slag om deze te realiseren. Of kom bij ons langs in Groningen, dan ontwerpen we jouw droomtafel onder het genot van een kopje koffie! Zo kun je zo snel mogelijk genieten van jouw perfecte tafel.

Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar jouw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat je een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van jouw tafel? Naast dat wij je tafel perfect op maat maken, kunnen wij je ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kun je bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om jouw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld. Of perfect afgewerkte bureaus waar je werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al je behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Of kun je wel wat advies gebruiken? Wil je 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van jouw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075