Op maat gemaakte eikenhouten tafels: met  vakmanschap en precisie

Op zoek naar een op maat gemaakte eiken tafel? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij eiken tafels op maat, die voldoen aan jouw wensen.

Eiken tafel, eettafel van eikenhout, tafel van eikenhout, eikenhouten eettafel, eiken eettafel – jouw voorkeuren staan centraal. Of je nu Zakelijk of een particulier bent, bij ons is iedereen welkom!  We bieden niet alleen deskundig advies, maar ook 2D- en 3D-ontwerpen. En er is geen verplichting!

Tafel laten maken Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Kasten

Op maat gemaakte eiken tafels – jouw visie, ons vakmanschap

Heb je al een idee hoe jouw ideale eiken tafel eruit ziet, of heb je deskundig advies nodig? Bij Tafelsmaak bieden we gratis persoonlijk advies. Jouw visie, gecombineerd met onze ideeën en ervaring, leidt tot de perfecte op maat gemaakte eiken tafel. We voorzien je van zowel 2D- als 3D-visualisaties om je een duidelijk beeld van jouw tafel te geven. Zo zorgen we ervoor dat jouw wensen naadloos aansluiten bij het uiteindelijke product.

Handgemaakte eikenhouten tafel kopen

Ben je op zoek naar een handgemaakte eikenhouten tafel?  Zoek niet verder dan Tafelsmaak! Wij hebben de kennis en expertise om samen met jou een eiken tafel te ontwerpen die aansluit bij jouw gewenste stijl. Onze ervaring en specialisatie maken ons zeer bedreven in het vervaardigen van diverse soorten bijzettafels. Aarzel niet om advies in te winnen en ons vakmanschap uit eerste hand te ervaren!

Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn eikenhouten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke op maat gemaakte eiken tafels in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, vakkundige collega’s, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar uw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om u dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat je een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen voor de perfecte afwerking, waarbij lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating met veel precisie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kun je wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van jouw eiken tafel? Naast het feit dat we jouw tafel perfect op maat maken, kunnen we je ook uitgebreid adviseren over het ontwerp. We doen dit met plezier en het is altijd volledig vrijblijvend. Daarnaast kun je meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen we kunnen bieden.

Eikenhouten tafel voor jouw bedrijf

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kun je bij ons een op maat gemaakte tafel laten maken. Denk aan een prachtige grote vergadertafel om jouw klanten te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar jouw werknemers graag aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voldoet aan al jouw behoeften. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vragen?

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het op maat maken van een eiken tafel? Kun je wel wat advies gebruiken of wil je 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van jouw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075