Handgemaakte eikenhouten design tafel laten maken

Wilt je een eikenhouten tafel naar jouw ontwerp laten maken? Dan is Tafelsmaak voor jou het juiste adres! Met vakmanschap en oog voor detail maken wij tafels op maat, volledig naar jouw wensen.

Houtsoort, bewerking, afwerking, kleur van het onderstel: zeg het maar! Zakelijk of particulier, iedereen is welkom! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij voorzien je zowel van vrijblijvend advies als een 2- en 3D ontwerp. En je zit nergens aan vast!

Tafel laten maken Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Kasten

Eikenhouten tafel op maat laten maken

Heb je al een idee wat voor soort tafel je wilt hebben of heb je nader advies nodig? Bij ons kun je altijd terecht voor een gratis advies op maat. Jouw wensen kunnen wij combineren met onze ideeën en ervaring om jouw gewenste tafel op maat te ontwikkelen. Wij voorzien je van zowel een 2D als een 3D visualisatie om je de mogelijkheid te bieden de tafel goed te bekijken. Op deze manier proberen wij jouw wensen op de juiste manier af te stemmen met het eindproduct.

Handgemaakte eikenhouten tafel kopen

Ben je op zoek naar een handgemaakte eikenhouten tafel? Dan bent je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Tafelsmaak heeft de kennis en kunde om geheel in samenwerking met jou, de tafel te ontwerpen die aansluit op de wensen die jij voor ogen hebt. Met behulp van onze ervaring en specialisatie zijn wij uitermate geschikt om diverse soorten bijzettafels voort te brengen. Vraag naar advies en ervaar onze kunde!

Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

2015
Gebundeld meer dan 50 jaar ervaring!
+2450
Unieke tafels gemaakt.
+2000
Tevreden klanten!

"Professioneel, goede service, een aanrader!"

Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!

~ Sophie

Hoe laat ik mijn eikenhouten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar uw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om u dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat u een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw tafel? Naast dat wij uw tafel perfect op maat maken, kunnen wij u ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij u kunnen bieden.

Eikenhouten tafel voor uw bedrijf

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om uw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar uw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al uw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kunt u wel wat advies gebruiken of wilt u 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen u met alle plezier verder bij de realisatie van uw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075