Ons team. Even voorstellen!

Bij Tafelsmaak draait alles om samenwerking. In 2015 besluiten de drie broers Joep, Rick en Bart om hun krachten te bundelen en Tafelsmaak tot leven te brengen.

 

Elke collega levert zijn bijdrage aan het eindresultaat. Een harmonieuze samenwerking, mét plezier in het werk, staat voorop.

 

Joep Lommerts

 

Een veelzijdig man. Joep regelt de inkoop en administratie. Door zijn betrouwbaarheid en loyaliteit, zorgt hij voor materialen van topkwaliteit. Ook speelt Joep een cruciale rol in het aansturen en begeleiden van ons team in de houtbewerking. En dat is niet alles, hij heeft ook een scherp oog voor het optimaliseren van ons processen.

Aron de Jong

 

Onze onmisbare kracht Aron. Met oog voor het kleinste detail ontfermt hij zich over de houtbewerking en de afwerking van de bladen. Epoxy, schuren, frezen, oliën, lakken etc: deze topper draait nergens zijn hand voor om.

Tijdens de weekenden staat hij normaal gesproken in binnen- en buitenland achter de draaitafel. Een echte liefhebber van tafels dus.

Rick Lommerts

 

De alleskunner. Bij Tafelsmaak is Rick de drijvende kracht achter onze klanten, communicatie en algehele coördinatie. Met een scherp oog voor detail, zorgt hij ervoor dat elke klantwens tot in de puntjes wordt begrepen en uitgevoerd. Het vervullen van die wensen op maat, mét een vleugje Tafelsmaak levert steevast een grote glimlach op.

Ook wil Rick dat collega’s zich fijn voelen, gezien en gehoord worden, dat talenten worden benut en de begeleiding de juiste is. Rick, die geregistreerd jobcoach is en gerichte werkervaring heeft zorgt hiervoor.

Jasper van Dijken

 

De gedreven montagespecialist. Bij Tafelsmaak is Jasper de expert die de Gevelbanken met precisie door het hele land weet te monteren. Met zijn vastberaden aanpak en vakmanschap zorgt hij ervoor dat elke Gevelbank perfect op zijn plek komt te staan. Jasper is een echte doorzetter en zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige resultaten is ongeëvenaard.

Bij Tafelsmaak zijn we blij op zijn bijdrage aan ons team en aan de tevredenheid van onze klanten.

Bart Lommerts

 

Bart, onze technische man, is altijd in de weer met het ontwerpen van technische tekeningen en het coördineren van de productie van onze staalcreaties. Met veel ervaring en uitgebreide kennis is hij een doorgewinterde vakman die de grenzen van mogelijkheden kent. Bart is erop gebrand dat alle details feilloos kloppen. 

  

Herman Muller

 

Dé houtman. Met jarenlange ervaring in ambachtelijke houtbewerking, is hij de meester van het fijnste detail. Het samenstellen van prachtig houtwerk is zijn specialiteit. Hij laat geen splintertje hout ongezien en werkt enkel met goed teruggedroogd materiaal. Of het nu gaat om complexe vormen of geavanceerde verbindingen, Herman draait er zijn hand niet voor om. Zijn vakmanschap resulteert in strakke, naadloze meubels. Zelfs in zijn vrije tijd houdt Herman van creatief bezig zijn.

Wouter Both

 

Maak kennis met Wouter, onze creatieve ontwerper in hart en ziel. Een echte Groninger. Met een hoofd vol bruisende ideeën brengt hij elk ontwerp tot leven. Hij zit vol met enthousiaste verhalen, en hij praat graag en deelt zijn kennis met anderen. Wouter is onze ontwerper, hij schetst tekeningen en heeft oog voor klantwensen en ontwerpnormen. Hij is de drijvende kracht achter veel van onze specialistische producten.

Mohammad Ghrayeb

 

Een vakman. Mohammed zorgt bij Tafelsmaak voor een glimlach. En de meest mooie frames. Hard werken is zijn 2e natuur én hij combineert het met oog voor detail. De vakkennis had hij al opgedaan in Syrië. Het is hier zijn eerste reguliere baan. Wij proberen hem zo goed mogelijk te ondersteunen met wat verder bij het (werkende) Nederlandse leven komt kijken. 

Tim Bouwmeester

 

Een topper. Tim zorgt bij Tafelsmaak voor balans. Hij is altijd rustig en vriendelijk. En de meest fraaie projecten komen uit zijn handen. Bedachtzaam werken is wat Tim het liefst doet. Ook is het een doorzetter in hart en nieren. Niet vies van droge humor en een rock hit.

Daniel Hoogstra

 

Een talentvolle techneut. Daniel brengt bij Tafelsmaak zijn passie tot leven. Hij sleutels niet alleen aan tafels, maar ook aan brommers, auto’s en boten. Zijn vaardigheden blinken uit in elk project dat hij aanraakt. Met een oog voor precisie en detail, geeft hij vorm aan prachtige constructies. Daniel heeft al vele projecten met zijn eigen handen vormgegeven. Zijn werk is een uiting van liefde voor ambacht en vakmanschap. Buiten zijn werk staat hij zijn mannetje, hij was zelfs tweede bij het NK Bowlen! 

Rob Siertsema

 

Een ware professional. Rob is bij Tafelsmaak de bron van creativiteit. Als afgestudeerd Meubelmaker heeft hij een aanstekelijke passie voor hout. Het vervaardigen van producten die generaties meegaan, spreekt hem enorm aan. Of het nu tafelbladen, tv-meubels of andere artistieke creaties zijn, Rob is er altijd voor te porren. Op maandagochtend standaard een schorre stem, want Rob is een toegewijde FC Groningen-fan. Geen wedstrijd gaat aan hem voorbij. 

Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075