Ons team. Even voorstellen!

Tafelsmaak. In 2015 besluiten de drie broers Joep, Rick en Bart hun krachten te bundelen en Tafelsmaak als vennootschap onder firma in het bedrijfsleven te roepen. Deze beduidende stap kent echter, zoals vaak met mooie dingen, een aanloop.

Joep Lommerts

 

Een veelzijdig vakman. Tevens de oudste van het stel. De man achter de inkoop en administratie. Vanuit warm contact met onze leveranciers zorgt Joep voor materialen van de hoogste kwaliteit. Daarbij een extra stel handen voor broer Bart in de productie. Een behoorlijke hoeveelheid dienstverlenende ervaring deed hij onder andere op in de Groninger horeca.

Bart Lommerts

 

Als techneut  van het stel is Bart vooral bezig met het ontwerpen technische tekeningen en verantwoordelijk voor productie van alle staaldelen. Een ervaren vakman. Weet erg veel van wat er allemaal mogelijk is. Hij is er erg op gebrand dat alle details kloppen.  

Rick Lommerts

 

Een duizendpoot. Bij Tafelsmaak zorgt Rick voor onze klanten, communicatie en de algemene coördinatie. Hij heeft eer van zijn werk door de specifieke klantwens boven tafel te krijgen. Een klant vervolgens volledig op maat en smaak bedienen met een ware smaakmaker zorgt voor een grote glimlach. In zijn vrije tijd is deze sportman op het voetbalveld te vinden. In het weekend geniet hij graag van een goed speciaalbiertje.

Aron de Jong

 

Onze onmisbare kracht Aron. Met oog voor het kleinste detail ontfermt hij zich over de houtbewerking en de afwerking van de bladen. Epoxy, schuren, frezen, oliën, lakken etc: deze topper draait nergens zijn hand voor om.

Tijdens de weekenden staat hij normaal gesproken in binnen- en buitenland achter de draaitafel. Een echte liefhebber van tafels.

Herman Muller

 

Dé houtman. Hij heeft jaren ervaring met ambachtelijke houtbewerking. Met oog voor het kleinste detail ontfermt hij zich over het meest fraaie samengestelde hout. Het hart- en spinthout zien we als verlies. Het hout is goed teruggedroogd. De meest uiteenlopende vormen en geavanceerde verbindingen zijn geen probleem De meest vlakke, strakke meubels tot resultaat. Rick en Herman werken nauw samen. En Aron mag de laatste hand leggen aan Herman zijn werk. Ook in zijn vrije tijd is Herman graag creatief bezig.

Mohammad Ghrayeb

 

Een vakman. Mohammed zorgt bij Tafelsmaak voor een glimlach. En de meest mooie frames. Hard werken is zijn 2e natuur én hij combineert het met oog voor detail. De vakkennis had hij al opgedaan in Syrië. Wij proberen hem zo goed mogelijk te ondersteunen met wat verder bij het (werkende) Nederlandse leven komt kijken. Het is hier zijn eerste reguliere baan. Als Mohammad niet met staal in de weer is brengt hij graag tijd door met zijn vrouw en 3 kinderen. 

Wouter Both

 

Graag stellen we ook Wouter aan jullie voor. Een ontwerper in hart en nieren, die vol met creativiteit zit. Hij is een echte Groninger. Bij Wouter ben je gegarandeerd van enthousiaste verhalen. Hij is van vele markten thuis, maar bij Tafelsmaak/Gevelbankshop als Chéf Gevelbank verantwoordelijk voor de meest mooie gevelbanken. In het weekend kan je hem tegenkomen met vrienden op een zeilboot.

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

2015
Gebundeld meer dan 50 jaar ervaring!
+2450
Unieke tafels gemaakt.
+2000
Tevreden klanten!

"Professioneel, goede service, een aanrader!"

Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!

~ Sophie