Tafelblad op maat laten maken

Een tafelblad op maat kent een groot aantal voordelen. Je kunt zelf kiezen op welke maat het tafelblad wordt gemaakt. Door middel van jouw ontwerp en ons oog voor het vakmanschap creëren wij geheel in samenwerking met jou een uniek tafelblad.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen van welke houtsoort, kleur en formaat het tafelblad wordt gemaakt. Een tafelblad geheel naar jouw wensen maakt het mogelijk een tafel te maken voor iedere specifieke situatie en ruimte.

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Boekenkasten

Een tafelblad die aan jouw wensen voldoet

Ben je op zoek naar een tafelblad die geheel gericht is naar jouw smaak en wensen? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Wij van Tafelsmaak creëren met behulp van jouw creativiteit het ideale tafelblad. Wij ontwerpen onze tafelbladen geheel van nieuw vers gekapt hout om kwaliteit te garanderen. Ervaar onze mogelijkheden en geniet van onze kwaliteit!

Wij zijn Tafelsmaak. Sinds 2015.

Een tafel ontwerpen geheel naar jouw wensen doe je natuurlijk bij Tafelsmaak. Drie broers met liefde voor het vak zijn jouw lokale partners om een droomtafel op maat te verwezenlijken. Je kunt bij ons rekenen op korte lijntjes en scherpe tarieven.

Onderhoud en nazorg tafelblad

Wij ontwerpen onze tafelbladen van hoogwaardige, duurzame materialen hierdoor is er relatief weinig onderhoud voor nodig. Als er echter toch iets mankeert aan je tafelblad dan staan wij voor je klaar! Ervaar onze mogelijkheden en geniet van onze service!

Levering van op maat gemaakte tafelblad

Wij krijgen de bestelling binnen en ontwerpen jouw droom tafel geheel naar jouw wensen. Ons streven is om altijd binnen vier weken jouw tafel te kunnen leveren. Je hebt tevens de optie om je tafel bij ons op te halen. Houd dan wel rekening met het gewicht van de tafel. Uiteraard zijn wij niet verantwoordelijk voor eventueel transport schade indien je besluit om de tafel zelf te vervoeren.

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar jouw wens. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

2015
Gebundeld meer dan 50 jaar ervaring!
+2450
Unieke tafels gemaakt.
+2000
Tevreden klanten!
"Professioneel, goede service, een aanrader!" Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug! ~ Sophie

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar jouw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat je een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van jouw droom tafel? Naast dat wij jouw tafel perfect op maat maken, kunnen wij je ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kun je bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om jouw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar je werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al je behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kunt je wel wat advies gebruiken of wil je 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van jouw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts