Boomstamtafels op maat laten maken

Wilt u een boomstamtafel op maat laten ontwerpen en maken in Groningen? Dan bent u bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van tafels en kunnen samen met u de boomstamtafel van uw wensen ontwerpen. De typerende ingrediënten voor Tafelsmaak? Een massief houten boomstamblad met een stalen onderstel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons vindt u ruime kennis en kunde om uw eigen unieke boomstamtafel te laten maken! Kijk bij onze Eettafels of in onze Portfolio voor de mogelijkheden.

Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

Waarom bestellen bij Tafelsmaak ?

Gratis advies en ontwerp
Uw wens en onze ideeën als basis voor een droomtafel op maat. Gratis advies én ontwerp, zelfs in 2- of 3D? Juist!
Werken met vakmensen
Drie broers en lokale partners zetten zich met specifieke kennis en hart voor de klant in om u een ambachtelijke smaakmaker te bezorgen!
Oog voor het detail
Een lasnaad wegwerken. Hout foutloos bewerken. Oogstrelende poedercoating. Streven naar perfectie, richting tafel én klant(contact)!
Onderhoud en nazorg
Hoogwaardige, duurzame materialen zorgen voor relatief weinig onderhoud. Tafels die tegen een stootje kunnen. Is er toch iets mis? Wij herstellen het!
Een eerlijke prijs
Lage overheadkosten, geen directie of management, maar drie broers met korte lijnen. Duurzame materialen en uitgekiende leveranciers zorgen voor een eerlijke prijs!

Wat zeggen klanten over ons?

 • levering volgens afspraak, door vriendelijk personeel.
  Gert Venema
  Aanbevolen | 4/5
 • Een klantvriendelijk bedrijfje met een zeer nette/goede communicatie naar zijn klanten. Er wordt een mooi/goed product afgeleverd. Probeer promotiemateriaal te verzamelen zodat je de klant kunt laten zien wat je te bieden hebt. ( foto,s , houtmonsters, uitbreiding website etc)
  Johan & Greetje
  Aanbevolen | 4/5
 • We zijn een jaar opzoek geweest naar de perfecte eettafel, maar voornamelijk ik vond geen één tafel perfect. Een maand geleden werden we getipt over Tafelsmaak. Samen met de medewerkers van Tafelsmaak/de gebroeders Lommerts hebben we onze unieke tafel ontworpen. Op dit moment schrijf ik, samen met een glaasje wijn, deze recensie. Wij zijn super blij met de tafel en de fijne plek in huis, Bedankt!
  Joost & Hilda
  Aanbevolen | 5/5
 • In samenwerking met Tafelsmaak heb ik mijn eigen salontafel samengesteld waar ik veel lovende reacties op krijg. In de toekomst zal ik ook graag mijn eettafel via Tafelsmaak laten ontwerpen en fabriceren.
  Brant Pietersma
  Aanbevolen | 5/5
 • Betrokken en meedenkend!
  Marieke Bodewes
  Aanbevolen | 5/5
 • Erg goed!
  Bas
  Aanbevolen | 5/5
 • We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de eettafel, kast en bijzettafel. Helemaal zoals wij het voor ogen hadden! De constructie van het meubel bleek iets lastiger en heeft daarom nog enkele kleine aanpassingen nodig, maar wij weten zeker dat we er met Tafelsmaak wel uit zullen komen. Deze zeer tevreden klant heeft de persoonlijke betrokkenheid, updates over de vorderingen van de bouw van de meubels en de uiteindelijke aflevering heel erg gewaardeerd. Dank jullie wel!
  Martijn, Ilse & Vigo
  Aanbevolen | 5/5
 • Wij zijn meer dan tevreden met onze eettafel en bank. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen.
  Rik & Berber
  Aanbevolen | 5/5
 • goede kwaliteit, prettige service. Volop aandacht voor eigen ideeën.
  Gerda Coppens
  Aanbevolen | 5/5
 • Vorige maand een tafel laten maken door deze jongens. Nu de tafel in de eetkamer staat vind ik hem nog mooier. Precies wat we hadden bedacht en echt waar voor het geld
  Menno
  Aanbevolen | 5/5

De best verkochte of meest bekeken producten. Smaakmakers.

Boomstamtafel laten maken

Onze boomstamtafels worden voornamelijk gemaakt van eikenhout. De modellen die wij maken worden van rustieke eiken gemaakt, geschraapt en geborsteld. Omdat u de tafel zelf op maat kunt laten maken kunt u er ook voor kiezen of u er een mooie ‘’curve’’ in wilt of juist iets anders. Het ontwerp ligt volledig aan u. Onze boomstamtafels worden gemaakt door echte vakmannen met passie!

Boomstamtafels op maat laten maken

Tafelsmaak ontwerpt uw gewenste boomstamtafel geheel in samenwerking met u. Het enige wat u hoeft te doen is uw gewenste ontwerp aan te geven met de juiste afmetingen en wij zorgen ervoor dat uw gewenste eindproduct wordt gerealiseerd! Heeft u geen ontwerp maar wilt u wel graag een tafel dan kunt u tevens een keuze maken uit onze showroom modellen. Laat u inspireren door de opvallende concepten en de eindeloze mogelijkheden die Tafelsmaak u te bieden heeft!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar uw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.

Kortom: alles voor uw Tafelsmaak!

Portfolio

Het op maat laten maken van een tafel kan behoorlijk spannend zijn. Om alvast een voorproefje van onze kunde te krijgen, nodigen we u uit om even een kijkje te nemen in ons portfolio. Hier ziet u precies wat voor tafels wij al hebben mogen maken! Uiteraard bent u ook altijd welkom om bij ons langs te komen in Groningen om onze producten in het echt te bekijken.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om u dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat u een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw tafel? Naast dat wij uw tafel perfect op maat maken, kunnen wij u ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij u kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om uw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar uw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al uw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kunt u wel wat advies gebruiken of wilt u 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen u met alle plezier verder bij de realisatie van uw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts