Boomstamtafel op maat laten maken

Wil je een boomstamtafel op maat laten ontwerpen en maken in Groningen? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van tafels en kunnen samen met jou de boomstamtafel van je dromen ontwerpen.

De typerende ingrediënten voor Tafelsmaak? Een massief houten boomstamblad met een stalen onderstel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons vind je ruime kennis en kunde om je eigen unieke boomstamtafel te laten maken! Kijk bij onze Eettafels op maat voor de mogelijkheden.

Unieke tafel laten maken Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Boekenkasten

Handgemaakte boomstamtafels

Onze boomstamtafels worden voornamelijk gemaakt van eikenhout. De modellen die wij maken worden van rustieke eiken gemaakt, geschraapt en geborsteld. Omdat je de tafel zelf volledig op maat kunt laten maken kun je er ook voor kiezen of je er een mooie ‘’curve’’ in wilt of juist iets anders. Het ontwerp ligt volledig in jouw handen. Onze boomstamtafels worden gemaakt door echte vakmannen met passie!

Boomstamtafels op maat laten maken

Tafelsmaak ontwerpt jouw gewenste boomstamtafel geheel in samenwerking met jou. Het enige wat je hoeft te doen is het gewenste ontwerp aan te geven met de juiste afmetingen en wij zorgen ervoor dat jouw gewenste eindproduct wordt gerealiseerd! Heb je geen ontwerp maar wil je wel graag een tafel dan kun je tevens een keuze maken uit onze showroom modellen. Laat je inspireren door de opvallende concepten en de eindeloze mogelijkheden die Tafelsmaak te bieden heeft!

 

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar jouw wens. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

2015
Gebundeld meer dan 50 jaar ervaring!
+2450
Unieke tafels gemaakt.
+2000
Tevreden klanten!
"Professioneel, goede service, een aanrader!" Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug! ~ Sophie

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar uw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om u dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat u een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw tafel? Naast dat wij uw tafel perfect op maat maken, kunnen wij u ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij u kunnen bieden.

Boomstamtafels als vergadertafel

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om uw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar uw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al uw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kunt u wel wat advies gebruiken of wilt u 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen u met alle plezier verder bij de realisatie van uw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account