Tafel op maat laten maken?

Wil je een tafel op maat laten ontwerpen? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres. Wij zijn een onderneming gespecialiseerd in het maken van tafels en zijn dan ook in staat om je te helpen bij het ontwerpen van een tafel naar jouw wensen. Wij ontwerpen verschillende soorten tafels en beschikken over de kennis en kunde om je te voorzien van jouw eigen unieke tafel.

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Design tafels

Gratis advies op maat voor jouw droomtafel!

Heb je al een enig idee wat voor soort tafel je wilt hebben of heb je nog advies nodig? Bij ons kunt je altijd terecht voor een gratis advies op maat. Jouw wensen kunnen wij combineren met onze ideeën en ervaring om tot een gewenste tafel op maat te komen.

Wij voorzien je van zowel een 2D als een 3D visualisatie om je de mogelijkheid te bieden de tafel goed te bekijken. Op deze manier proberen wij je wensen op de juiste manier af te stemmen met het eindproduct.

Van bijzettafel tot eettafel

Wat voor soort tafel je ook op maat wilt laten maken: alles is mogelijk bij Tafelsmaak! Wij maken eettafels, salontafels, bijzettafels, boomstam tafels, uitschuifbare eettafels en eigenlijk iedere tafel die je je kunt voorstellen. Vraag simpelweg een offerte bij ons aan of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken en wij gaan direct aan de slag om deze te realiseren. Of kom bij ons langs in Groningen, dan ontwerpen we uw droomtafel onder het genot van een kopje koffie! Zo kun je zo snel mogelijk genieten van de perfecte tafel!

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar jouw wens. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

2015
Gebundeld meer dan 50 jaar ervaring!
+2450
Unieke tafels gemaakt.
+2000
Tevreden klanten!
"Professioneel, goede service, een aanrader!" Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug! ~ Sophie

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar jouw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat je een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van jouw tafel? Naast dat wij je tafel perfect op maat maken, kunnen wij je ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kun je bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om je klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar je werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al je behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kun je wel wat advies gebruiken of wil je 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van je droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts