prachtige tafels
Gerda Coppens
goede kwaliteit, prettige service. Volop aandacht voor eigen ideeën.
Aanbevolen | 5/5
Eigen smaak met tafelsmaak
Brant Pietersma
In samenwerking met Tafelsmaak heb ik mijn eigen salontafel samengesteld waar ik veel lovende reacties op krijg. In de toekomst zal ik ook graag mijn eettafel via Tafelsmaak laten ontwerpen en fabriceren.
Aanbevolen | 5/5
Kwaliteit, maatwerk en persoonlijk voor een hele scherpe prijs
Martijn, Ilse & Vigo
We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de eettafel, kast en bijzettafel. Helemaal zoals wij het voor ogen hadden! De constructie van het meubel bleek iets lastiger en heeft daarom nog enkele kleine aanpassingen nodig, maar wij weten zeker dat we er met Tafelsmaak wel uit zullen komen. Deze zeer tevreden klant heeft de persoonlijke betrokkenheid, updates over de vorderingen van de bouw van de meubels en de uiteindelijke aflevering heel erg gewaardeerd. Dank jullie wel!
Aanbevolen | 5/5
Prachtig
Rik & Berber
Wij zijn meer dan tevreden met onze eettafel en bank. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen.
Aanbevolen | 5/5
Een tafel voor het leven
Menno
Vorige maand een tafel laten maken door deze jongens. Nu de tafel in de eetkamer staat vind ik hem nog mooier. Precies wat we hadden bedacht en echt waar voor het geld
Aanbevolen | 5/5
Men denkt erg goed mee en heeft uitstekende service!
Bas
Erg goed!
Aanbevolen | 5/5
Super service
Joost & Hilda
We zijn een jaar opzoek geweest naar de perfecte eettafel, maar voornamelijk ik vond geen één tafel perfect. Een maand geleden werden we getipt over Tafelsmaak. Samen met de medewerkers van Tafelsmaak/de gebroeders Lommerts hebben we onze unieke tafel ontworpen. Op dit moment schrijf ik, samen met een glaasje wijn, deze recensie. Wij zijn super blij met de tafel en de fijne plek in huis, Bedankt!
Aanbevolen | 5/5
mooie stevige tafels
Gert Venema
levering volgens afspraak, door vriendelijk personeel.
Aanbevolen | 4/5
Een tafel op maat, precies integrerend in de kamer.
Marieke Bodewes
Betrokken en meedenkend!
Aanbevolen | 5/5
Tafelsmaak valt bij ons in de smaak!
Johan & Greetje
Een klantvriendelijk bedrijfje met een zeer nette/goede communicatie naar zijn klanten. Er wordt een mooi/goed product afgeleverd. Probeer promotiemateriaal te verzamelen zodat je de klant kunt laten zien wat je te bieden hebt. ( foto,s , houtmonsters, uitbreiding website etc)
Aanbevolen | 4/5
Top tafel! Tevreden klanten!
Djamy & Leoni
snelle verwerking van order, goede communicatie met klanten, de tafel werd tot aan/in de woonkamer geleverd. Zeker een aanrader om met de heren zaken te doen.
Aanbevolen | 5/5
Prachtige tafel, vakwerk geleverd.
José, Hans & Owen
Wij hebben een prachtige olijfessen boomstamtafel gekregen. En zijn erg blij met de tafel. Voor vragen en ideeën krijg je goede begeleiding. De afwerking van de tafel ziet er vakkundig uit! Wij zijn er super blij mee!
Aanbevolen | 5/5
Mooie tafel super service
Roel
Mooie tafel, geheel volgens verwachting
Aanbevolen | 5/5
Strakke design tafel
Karn
Wij wilden een strakke design tafel, en kwamen bij Tafelsmaak. 3 enthousiaste mannen hebben een prachtige tafel geleverd! Erg blij mee!
Aanbevolen | 5/5
jong dynamisch bedrijf.
Annet & Henk
Tafel is helemaal naar onze zin geworden. Levertijd hadden ze ook goed doorgegeven. prachtig jong stel jongens .vakmanschap...petje af
Aanbevolen | 5/5
Prima eindresultaat, mooie materialen!
Richard
In een kort overleg en met korte lijnen (mail en whatsapp) hebben we onze eettafel aan onze wensen kunnen laten voldoen en laten maken door de mannen van Tafelsmaak! Al met al erg blij met hun diensten.
Aanbevolen | 4/5
Tafelsmaak heeft mooie en degelijke tafels voor mij gemaakt.
Annette
Alles is prima verlopen. Het contact was steeds goed en de tafels zijn keurig aan huis afgeleverd.
Aanbevolen | 5/5
mooi badkamer meubel speciaal voor ons gemaakt!
Jitske & Sven
goed meegedacht, tijd voor ons gemaakt om te overleggen. Enige nadeel was dat onze klusjesman niet blij was met het ophangsysteem. Hierin kan dus nog verbetering aangebracht worden. Maar wij zijn heel blij met het eindresultaat.
Aanbevolen | 4/5
Goede prijs-kwaliteitsverhouding en erg mooie afwerking
Max
Erg mooie tafel, geheel op maat gemaakt.
Aanbevolen | 5/5
Mooi bedrijf met interessante mogelijkheden
Janny Stavenga
Na goed overleg is een op maat gemaakte afdekplaat voor een tv-kast van eikenhout geleverd waar ik heel tevreden over ben. Het staat heel mooi. Leermoment; goed opletten bij de offerte of de prijs in- of exclusief BTW is. Dit is goed opgepikt door Tafelsmaak, dus de 'nazorg' is ook prima. Als je een op maat gemaakt meubel (of onderdeel) zoekt kan ik dit bedrijf zeker aanraden.
Aanbevolen | 4/5
Prachtige tafel. Mooi gemaakt en afgewerkt
Familie Zandvoort
We zijn heel blij met onze tafel. Leuke en deskundige jongens. Beloftes zijn waargemaakt.
Aanbevolen | 5/5
Enthousiast jong, inspirerend, meedenkend, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf
Henriëtte & Henk
Afspraken worden nagekomen en je krijgt waar voor je geld
Aanbevolen | 5/5
Enorm tevreden met onze mooie tafel!
Marjolein
Er werd goed meegedacht met ons ontwerp, wat heeft geresulteerd in een prachtige en vooral stevige tafel. We zijn enorm tevreden en raden iedereen aan om een meubelstuk te laten maken bij deze enthousiaste broers, top service!
Aanbevolen | 5/5
Van ontwerp tot aflevering een heel plezierig proces. Het is een prachtige tafel geworden helemaal naar onze wens. Vakmanschap!!
Corina 't Hoen
Wij vonden het heel fijn dat het bij tafelsmaak mogelijk is de tafel helemaal naar eigen wens te laten maken. Alles kan! Het was een leuk en creatief proces!
Aanbevolen | 5/5
Tafel als hart van de woonkamer
Boike, Marieke & Elin
Tafel helemaal op maat en naar wens. Alles ging volgens afspraak en levering was zeer klantvriendeijk. Bij Tafelsmaak krijg je de kans om je tafel helemaal af te stemmen naar je eigen wens. Erg belangrijk voor ons, want wij brengen ontzettend veel tijd door aan de tafel. Eten, praten, werken, borrelen, tekenen en spelen met kinderen. En dan is het ook fijn dat er iets moois staat. Dat is meer dan gelukt!
Aanbevolen | 5/5
Uitstekende service, mooi resultaat!
Kassandra & Jeffrey
Wij zijn ontzettend blij met onze mooie tafel
Aanbevolen | 5/5
Prachtige buitentafel,genot om naar te kijken en aan te zitten.
Familie Brandenburg
Tafel precies naar onze wensen gemaakt en ondanks het forse gewicht naar boven gebracht.
Aanbevolen | 5/5
Een vakkundige smaakmaker!
Floor & Bram
Een vakkundige smaakmaker! Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een bijzondere industriële tafel. Na enkele keren 'Tafelsmaak' te hebben horen vallen, hebben we direct telefonisch contact gezocht. We hadden zelf een design in gedachten en hebben samen met Rick alles uitgewerkt. Rick is vakkundig, enthousiast en neemt de tijd om ook de details uit te werken. Een erg fijne afstemming. Met ons ontwerp zijn Joep en Bart aan de slag gegaan. Het resultaat was precies zoals we hadden gehoopt. De tafel is vakkundig afgesteld en precies volgens onze verwachtingen afgeleverd. Bedankt mannen!
Aanbevolen | 5/5
heel tevreden
Tallechien Tempelman
Prettige sfeer, laagdrempelig, denken mee, nog echt een fijn familiebedrijf, persoonlijke aanpak.
Aanbevolen | 5/5
Het bestelde product (een tafel van 245 * 105) voldoet goed aan onze wensen.
Hospice Stadskanaal
We hebben een eigen ontwerp aangedragen en dit ontwerp is door Tafelsmaak geproduceerd. De prijs-kwaliteit verhouding paste ons goed en de productietijd was binnen onze wensen. Het contact was prettig.
Aanbevolen | 4/5
Aanrader!
Willem & Ellen
In onze zoektocht naar de perfecte eettafel met bijpassende bank kwamen we bij Tafelsmaak terecht. Het eindresultaat is precies zoals we voor ogen hadden. Zijn er heel blij mee! Mooi bedrijf met mooie producten en een persoonlijke benadering. Aanrader!
Aanbevolen | 5/5
Snelle service en super tafels!
Marijn van Qlic BV
Last minute voor een skybox tafels op maat laten maken. Enorm snel geregeld met een super resultaat!
Aanbevolen | 5/5
Prettig persoonlijk contact met uiteindelijk een erg mooie tafel naar onze smaak en afmetingen!
Familie Lanjouw
Prima service en prettige communicatie. Ze zijn twee keer bij ons thuis geweest om tot de tafel te komen zoals we die wilden. De kleur was lastig te kiezen. We zijn hiervoor nog in de werkplaats geweest om de kleuren op de onderkant van het blad te zien. uiteindelijke paste de gekozen kleur perfect bij de vloer.
Aanbevolen | 5/5
Mooie tafel! Ga zo door.
Peter Pruim
Alles verliep zoals het hoorde, met als eindresultaat een mooie tafel!
Aanbevolen | 5/5