Prachtig
Rik & Berber
Wij zijn meer dan tevreden met onze eettafel en bank. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen.
Aanbevolen | 5/5
mooie stevige tafels
Gert Venema
levering volgens afspraak, door vriendelijk personeel.
Aanbevolen | 4/5
Men denkt erg goed mee en heeft uitstekende service!
Bas
Erg goed!
Aanbevolen | 5/5
Een tafel op maat, precies integrerend in de kamer.
Marieke Bodewes
Betrokken en meedenkend!
Aanbevolen | 5/5
Een tafel voor het leven
Menno
Vorige maand een tafel laten maken door deze jongens. Nu de tafel in de eetkamer staat vind ik hem nog mooier. Precies wat we hadden bedacht en echt waar voor het geld
Aanbevolen | 5/5
Super service
Joost & Hilda
We zijn een jaar opzoek geweest naar de perfecte eettafel, maar voornamelijk ik vond geen één tafel perfect. Een maand geleden werden we getipt over Tafelsmaak. Samen met de medewerkers van Tafelsmaak/de gebroeders Lommerts hebben we onze unieke tafel ontworpen. Op dit moment schrijf ik, samen met een glaasje wijn, deze recensie. Wij zijn super blij met de tafel en de fijne plek in huis, Bedankt!
Aanbevolen | 5/5
Kwaliteit, maatwerk en persoonlijk voor een hele scherpe prijs
Martijn, Ilse & Vigo
We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de eettafel, kast en bijzettafel. Helemaal zoals wij het voor ogen hadden! De constructie van het meubel bleek iets lastiger en heeft daarom nog enkele kleine aanpassingen nodig, maar wij weten zeker dat we er met Tafelsmaak wel uit zullen komen. Deze zeer tevreden klant heeft de persoonlijke betrokkenheid, updates over de vorderingen van de bouw van de meubels en de uiteindelijke aflevering heel erg gewaardeerd. Dank jullie wel!
Aanbevolen | 5/5
Eigen smaak met tafelsmaak
Brant Pietersma
In samenwerking met Tafelsmaak heb ik mijn eigen salontafel samengesteld waar ik veel lovende reacties op krijg. In de toekomst zal ik ook graag mijn eettafel via Tafelsmaak laten ontwerpen en fabriceren.
Aanbevolen | 5/5
Tafelsmaak valt bij ons in de smaak!
Johan & Greetje
Een klantvriendelijk bedrijfje met een zeer nette/goede communicatie naar zijn klanten. Er wordt een mooi/goed product afgeleverd. Probeer promotiemateriaal te verzamelen zodat je de klant kunt laten zien wat je te bieden hebt. ( foto,s , houtmonsters, uitbreiding website etc)
Aanbevolen | 4/5
prachtige tafels
Gerda Coppens
goede kwaliteit, prettige service. Volop aandacht voor eigen ideeën.
Aanbevolen | 5/5
Mooie tafel super service
Roel
Mooie tafel, geheel volgens verwachting
Aanbevolen | 5/5
Prima eindresultaat, mooie materialen!
Richard
In een kort overleg en met korte lijnen (mail en whatsapp) hebben we onze eettafel aan onze wensen kunnen laten voldoen en laten maken door de mannen van Tafelsmaak! Al met al erg blij met hun diensten.
Aanbevolen | 4/5
jong dynamisch bedrijf.
Annet & Henk
Tafel is helemaal naar onze zin geworden. Levertijd hadden ze ook goed doorgegeven. prachtig jong stel jongens .vakmanschap...petje af
Aanbevolen | 5/5
Tafelsmaak heeft mooie en degelijke tafels voor mij gemaakt.
Annette
Alles is prima verlopen. Het contact was steeds goed en de tafels zijn keurig aan huis afgeleverd.
Aanbevolen | 5/5
Top tafel! Tevreden klanten!
Djamy & Leoni
snelle verwerking van order, goede communicatie met klanten, de tafel werd tot aan/in de woonkamer geleverd. Zeker een aanrader om met de heren zaken te doen.
Aanbevolen | 5/5
Strakke design tafel
Karn
Wij wilden een strakke design tafel, en kwamen bij Tafelsmaak. 3 enthousiaste mannen hebben een prachtige tafel geleverd! Erg blij mee!
Aanbevolen | 5/5
Mooi bedrijf met interessante mogelijkheden
Janny Stavenga
Na goed overleg is een op maat gemaakte afdekplaat voor een tv-kast van eikenhout geleverd waar ik heel tevreden over ben. Het staat heel mooi. Leermoment; goed opletten bij de offerte of de prijs in- of exclusief BTW is. Dit is goed opgepikt door Tafelsmaak, dus de 'nazorg' is ook prima. Als je een op maat gemaakt meubel (of onderdeel) zoekt kan ik dit bedrijf zeker aanraden.
Aanbevolen | 4/5
Prachtige tafel, vakwerk geleverd.
José, Hans & Owen
Wij hebben een prachtige olijfessen boomstamtafel gekregen. En zijn erg blij met de tafel. Voor vragen en ideeën krijg je goede begeleiding. De afwerking van de tafel ziet er vakkundig uit! Wij zijn er super blij mee!
Aanbevolen | 5/5
mooi badkamer meubel speciaal voor ons gemaakt!
Jitske & Sven
goed meegedacht, tijd voor ons gemaakt om te overleggen. Enige nadeel was dat onze klusjesman niet blij was met het ophangsysteem. Hierin kan dus nog verbetering aangebracht worden. Maar wij zijn heel blij met het eindresultaat.
Aanbevolen | 4/5
Goede prijs-kwaliteitsverhouding en erg mooie afwerking
Max
Erg mooie tafel, geheel op maat gemaakt.
Aanbevolen | 5/5
Enthousiast jong, inspirerend, meedenkend, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf
Henriëtte & Henk
Afspraken worden nagekomen en je krijgt waar voor je geld
Aanbevolen | 5/5
Uitstekende service, mooi resultaat!
Kassandra & Jeffrey
Wij zijn ontzettend blij met onze mooie tafel
Aanbevolen | 5/5
Prachtige tafel. Mooi gemaakt en afgewerkt
Familie Zandvoort
We zijn heel blij met onze tafel. Leuke en deskundige jongens. Beloftes zijn waargemaakt.
Aanbevolen | 5/5
Van ontwerp tot aflevering een heel plezierig proces. Het is een prachtige tafel geworden helemaal naar onze wens. Vakmanschap!!
Corina 't Hoen
Wij vonden het heel fijn dat het bij tafelsmaak mogelijk is de tafel helemaal naar eigen wens te laten maken. Alles kan! Het was een leuk en creatief proces!
Aanbevolen | 5/5
Een vakkundige smaakmaker!
Floor & Bram
Een vakkundige smaakmaker! Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een bijzondere industriële tafel. Na enkele keren 'Tafelsmaak' te hebben horen vallen, hebben we direct telefonisch contact gezocht. We hadden zelf een design in gedachten en hebben samen met Rick alles uitgewerkt. Rick is vakkundig, enthousiast en neemt de tijd om ook de details uit te werken. Een erg fijne afstemming. Met ons ontwerp zijn Joep en Bart aan de slag gegaan. Het resultaat was precies zoals we hadden gehoopt. De tafel is vakkundig afgesteld en precies volgens onze verwachtingen afgeleverd. Bedankt mannen!
Aanbevolen | 5/5
Het bestelde product (een tafel van 245 * 105) voldoet goed aan onze wensen.
Hospice Stadskanaal
We hebben een eigen ontwerp aangedragen en dit ontwerp is door Tafelsmaak geproduceerd. De prijs-kwaliteit verhouding paste ons goed en de productietijd was binnen onze wensen. Het contact was prettig.
Aanbevolen | 4/5
Enorm tevreden met onze mooie tafel!
Marjolein
Er werd goed meegedacht met ons ontwerp, wat heeft geresulteerd in een prachtige en vooral stevige tafel. We zijn enorm tevreden en raden iedereen aan om een meubelstuk te laten maken bij deze enthousiaste broers, top service!
Aanbevolen | 5/5
heel tevreden
Tallechien Tempelman
Prettige sfeer, laagdrempelig, denken mee, nog echt een fijn familiebedrijf, persoonlijke aanpak.
Aanbevolen | 5/5
Prachtige buitentafel,genot om naar te kijken en aan te zitten.
Familie Brandenburg
Tafel precies naar onze wensen gemaakt en ondanks het forse gewicht naar boven gebracht.
Aanbevolen | 5/5
Tafel als hart van de woonkamer
Boike, Marieke & Elin
Tafel helemaal op maat en naar wens. Alles ging volgens afspraak en levering was zeer klantvriendeijk. Bij Tafelsmaak krijg je de kans om je tafel helemaal af te stemmen naar je eigen wens. Erg belangrijk voor ons, want wij brengen ontzettend veel tijd door aan de tafel. Eten, praten, werken, borrelen, tekenen en spelen met kinderen. En dan is het ook fijn dat er iets moois staat. Dat is meer dan gelukt!
Aanbevolen | 5/5
Vakwerk!
Dick en Corien Oranje
We hebben de gebroeders Lommerts gevraagd een tafel met een lange muurbank voor ons te ontwerpen, en we kregen een uitnodiging om langs te komen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Toen we in de werkplaats kwamen, vielen we meteen voor het prachtige hout en de manier waarop de broers werken. Ze denken met je mee over ontwerp, afmetingen, poten, afwerking, onderhoud, maken een berekening en een 3D-ontwerp, en komen met een overzichtelijke en zeer schappelijke offerte. Halverwege het maakproces mochten we nog een keer komen kijken om te zien hoe ons tafelblad geworden was en om de finish te kiezen. Deze tafel is geen kant-en-klaar-product dat voor je uit het magazijn gehaald wordt, maar een tafel die speciaal voor jou vervaardigd wordt, helemaal naar je wensen. We zijn superblij met het resultaat: een prachtige unieke tafel en een speciaal bij de tafel passende lange bank. Het is het hart van ons huis geworden, we zitten er graag aan te eten, te werken en te praten. Veel dank!
Aanbevolen | 5/5
Perfect gemaakte tafel op maat
Colette Van Galen
Via internet terecht gekomen bij dit bedrijf. Contact snel met Rick, direct en actief! Had specifieke wens, geen standaard maat tafel. Werd meegedacht en advies gegeven. Zeer tevreden met eind resultaat!
Aanbevolen | 5/5
Aanrader!
Willem & Ellen
In onze zoektocht naar de perfecte eettafel met bijpassende bank kwamen we bij Tafelsmaak terecht. Het eindresultaat is precies zoals we voor ogen hadden. Zijn er heel blij mee! Mooi bedrijf met mooie producten en een persoonlijke benadering. Aanrader!
Aanbevolen | 5/5
Persoonlijk contact, goede communicatie en top eindresultaat
Marten en Marjorie
Fijne ondersteuning bij het ontwerpen van de gewenste tafel. Gezellig intake gehad aan huis, op locatie de materialen en kleur uitgekozen. Prachtige tafel geworden.
Aanbevolen | 5/5
Prachtig gemaakt tafelblad
Margriet en Annie
Wij heben op ons eigen onderstel een nieuw tafelblad laten maken en is zo prachtig geworden. Er is dus veel mogelijk. Ze namen alle tijd en heel geduldig en vriendelijk. Veel kennis van zaken. Zo zou overal geholpen willen worden. Echte aanrader
Aanbevolen | 5/5
Vakmanschap is meesterschap, goede kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs!
Jaap Jan en Ingrid
Onze wensen voor een eettafel en bijpassend barelement zijn goed doordacht uitgewerkt en gemaakt door vakmensen! Een aanrader dus als het aankomt om op maat gemaakte producten voor een reeele prijs te laten maken, niks mis mee!
Aanbevolen | 5/5
Prettig persoonlijk contact met uiteindelijk een erg mooie tafel naar onze smaak en afmetingen!
Familie Lanjouw
Prima service en prettige communicatie. Ze zijn twee keer bij ons thuis geweest om tot de tafel te komen zoals we die wilden. De kleur was lastig te kiezen. We zijn hiervoor nog in de werkplaats geweest om de kleuren op de onderkant van het blad te zien. uiteindelijke paste de gekozen kleur perfect bij de vloer.
Aanbevolen | 5/5
Mooie tafel! Ga zo door.
Peter Pruim
Alles verliep zoals het hoorde, met als eindresultaat een mooie tafel!
Aanbevolen | 5/5
Snelle service en super tafels!
Marijn van Qlic BV
Last minute voor een skybox tafels op maat laten maken. Enorm snel geregeld met een super resultaat!
Aanbevolen | 5/5
Super mooie tafel naar eigen smaak!
Martijn en Nandy
Bij het uitzoeken van een tafel zijn wij terechtgekomen bij Tafelsmaak waar wij hele goede uitleg kregen over allerlei soorten tafelbladen met bijbehorende afwerking. Hierdoor konden wij snel een voor ons passende keuze maken. Met het eindresultaat zijn wij super blij. Alles is even mooi en netjes afgewerkt. Dank jullie wel voor de prettige en goede service en de tafel die heel lang mee zal gaan.
Aanbevolen | 5/5
Drie vakbroeders uit het juiste hout gesneden om maatwerk te leveren
Edwin
Meest in het oogspringende onderdeel van de woonkamer is de salontafel. En dat is nader beschouwd een complex meubelstuk: je wilt er makkelijk omheen kunnen lopen, maar ook je voeten op kunnen leggen. Je wilt ruimte bieden voor de uitstalling van een compleet verjaardagsfeest, maar de afstandsbedieningen heb je liever zo mogelijk uit het zicht. En natuurlijk moet een blikvanger er goed uit zien. Viavia bij Tafelsmaak terechtgekomen en dat was de goede keus: met een no nonsense-aanpak geven de heren Lommerts een geheel nieuwe elan aan het vak van meubelmaker. Naast advies welke houten uitstraling goed past, ook tot op de centimeter de juiste maatvoering uitgezocht. En dan nog bijzondere extra's als verborgen wielen voor makkelijk verplaatsen en een weggewerkte deur waarachter een groot en handig opbergvak zit.
Aanbevolen | 5/5