De gebroeders. Even voorstellen!

Tafelsmaak. In 2015 besluiten de drie broers Joep, Rick en Bart hun krachten te bundelen en Tafelsmaak als vennootschap onder firma in het bedrijfsleven te roepen. Deze beduidende stap kent echter, zoals vaak met mooie dingen, een aanloop.

Joep Lommerts

 

Een veelzijdig vakman. Tevens de oudste van het stel. De man achter de inkoop en het klantcontact. Vanuit warm contact met onze leveranciers zorgt Joep voor materialen van de hoogste kwaliteit. Daarbij een extra stel handen voor broer Bart in de productie. Een behoorlijke hoeveelheid dienstverlenende ervaring deed hij onder andere op in de Groninger horeca.

Bart Lommerts

 

Als techneut  van het stel is Bart vooral bezig met het ontwerpen technische tekeningen en verantwoordelijk voor productie van alle staaldelen. Een ervaren vakman. Weet erg veel van wat er allemaal mogelijk is. Hij is er erg op gebrand dat alle details kloppen.  

Rick Lommerts

 

Een duizendpoot. Bij Tafelsmaak zorgt Rick voor onze klanten, communicatie en de administratie. Hij heeft eer van zijn werk door de specifieke klantwens boven tafel te krijgen. Een klant vervolgens volledig op maat en smaak bedienen met een ware smaakmaker zorgt voor een grote glimlach. Los van Tafelsmaak is hij drukdoende met de HR-zaken bij een machinefabriek. In zijn vrije tijd is deze sportman op het voetbalveld te vinden. In het weekend geniet hij graag van een goed speciaalbiertje.

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken?
Dat kan bij Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar jouw wens.

Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Kortom: alles voor jouw Tafelsmaak!

2015

Gebundeld meer dan 40 jaar ervaring in het maken van tafels

+1800

Tafels gemaakt

9.6/10

Tevreden klanten

"Professioneel, goede service, een aanrader!"

Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!

~ Sophie