De gebroeders. Even voorstellen!

Tafelsmaak. In 2015 besluiten de drie broers Joep, Rick en Bart hun krachten te bundelen en Tafelsmaak als vennootschap onder firma in het bedrijfsleven te roepen. Deze beduidende stap kent echter, zoals vaak met mooie dingen, een aanloop.

Joep Lommerts

 

Een veelzijdig vakman. Tevens de oudste van het stel. De man achter de inkoop en het klantcontact. Vanuit warm contact met onze leveranciers zorgt Joep voor materialen van de hoogste kwaliteit. Daarbij een extra stel handen voor broer Bart in de productie. Een behoorlijke hoeveelheid dienstverlenende ervaring deed hij onder andere op in de Groninger horeca.

Bart Lommerts

 

Als techneut van het stel is Bart vooral doende met het ontwerpen en de productie. Een ervaren vakman. Machinale bewerkingen, een frame perfectioneren, draagconstructies bedenken, diverse staaltypes behandelen: hij kan het allemaal. In zijn vrije tijd sport hij fanatiek onder begeleiding van Gustafitt, nadat hij een tijdje aan zijn klassiek-ogende Vespa heeft zitten knutselen. Hij zoekt daarnaast graag de gezelligheid van vrienden en familie op.

Rick Lommerts

 

Een duizendpoot. Bij Tafelsmaak zorgt Rick voor onze klanten, communicatie en de administratie. Hij heeft eer van zijn werk door de specifieke klantwens boven tafel te krijgen. Een klant vervolgens volledig op maat en smaak bedienen met een ware smaakmaker zorgt voor een grote glimlach. Los van Tafelsmaak is hij drukdoende met de HR-zaken bij een machinefabriek. In zijn vrije tijd is deze sportman op het voetbalveld te vinden. In het weekend geniet hij graag van een goed speciaalbiertje.

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Uw tafel, kast of andere meubel volledig op maat laten maken?
Dat kan bij Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar uw wens.

Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.

Kortom: alles voor uw Tafelsmaak!

2015

Gebundeld meer dan 40 jaar ervaring in het maken van tafels

+1800

Tafels gemaakt

9.6/10

Tevreden klanten

"Professioneel, goede service, een aanrader!"

Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!

~ Sophie