Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Bij ons vind je geen standaardtafels die je ook bij buren tegen het lijf zou kunnen lopen. Nee, Tafelsmaak gaat verder. Véél verder.

Een tafel op maat

Jouw idee met veel passie tot stand laten komen in onze werkplaats. Maatwerk met eindeloze mogelijkheden. Tafels voor in je woonkamer, werkplek of keuken. Een frame als basis voor je eigen ontwerp. Een blad naar keuze.

In sommige gevallen heb je een afwijkende maatvoering nodig of een niet beschikbare dikte in gedachten. Uiteraard kunnen wij deze tafel wél in de door jou gewenste maat leveren. Bij al onze modellen kun je zelf de lengte, breedte en hoogte bepalen. Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten, bladdikte en afwerkingen. En daarnaast eindeloos combineren met tafelbladen en onderstellen. Vanzelfsprekend gaan deze keuzes gepaard met ons advies op basis van deskundigheid. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Zijn afmetingen, kleurstelling en design naar wens? Zijn alle details precies zoals je voor ogen had? Dan gaan wij voor je aan de slag. Bijna tevreden? Aanpassingen in het ontwerp zijn snel gemaakt, zodat wij jou in rap tempo een volgende tekening kunnen laten zien. Het definitieve ontwerp vormt de basis voor een transparante offerte.

Voeg een ontwerpschets toe, eventueel met foto’s, en duidelijke maatvoering en verstuur je aanvraag. Dan krijg je binnen 3 dagen een transparante en vrijblijvende aanbieding toegestuurd.


Elke tafel is bij ons maatwerk. Alles voor jouw persoonlijke tafelsmaak!

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

2015
Gebundeld meer dan 50 jaar ervaring!
+2450
Unieke tafels gemaakt.
+2000
Tevreden klanten!

"Professioneel, goede service, een aanrader!"

Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!

~ Sophie