Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Bij ons vind je geen standaardtafels die je ook bij buren tegen het lijf zou kunnen lopen. Nee, Tafelsmaak gaat verder. Véél verder.


Een tafel op maat

Jouw idee met veel passie tot stand laten komen in onze werkplaats. Maatwerk met eindeloze mogelijkheden. Tafels voor in je woonkamer, werkplek of keuken. Een frame als basis voor je eigen ontwerp. Een blad naar keuze.

In sommige gevallen heb je een afwijkende maatvoering nodig of een niet beschikbare dikte in gedachten. Uiteraard kunnen wij deze tafel wél in de door jou gewenste maat leveren. Bij al onze modellen kun je zelf de lengte, breedte en hoogte bepalen. Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten, bladdikte en afwerkingen. En daarnaast eindeloos combineren met tafelbladen en onderstellen. Vanzelfsprekend gaan deze keuzes gepaard met ons advies op basis van deskundigheid. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Zijn afmetingen, kleurstelling en design naar wens? Zijn alle details precies zoals je voor ogen had? Dan gaan wij voor je aan de slag. Bijna tevreden? Aanpassingen in het ontwerp zijn snel gemaakt, zodat wij jou in rap tempo een volgende tekening kunnen laten zien. Het definitieve ontwerp vormt de basis voor een transparante offerte.

Voeg een ontwerpschets toe, eventueel met foto’s, en duidelijke maatvoering en verstuur je aanvraag. Dan krijg je binnen 3 dagen een transparante en vrijblijvende aanbieding toegestuurd.


Elke tafel is bij ons maatwerk. Alles voor jouw persoonlijke tafelsmaak!