Vierkante tafel op maat laten maken

Wil jij een vierkante tafel op maat laten maken die goed bij jouw interieur en smaak past? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Wij maken sinds 2015 vierkante tafels in alle maten volledig naar jouw wensen.

Onze passie gecombineerd met jouw wensen, moet uiteindelijk leiden tot de perfecte tafel waar je veel plezier aan gaat beleven! Met vakmanschap en oog voor detail ontwikkelen wij tafels geheel in samenwerking met jou!

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Kasten

Waarom een vierkante tafel op maat laten maken?

1. Je eigen tafel past niet meer bij het interieur
2. In de winkel is de gewenste vierkante tafel te duur
3. Je vindt maar geen geschikte vierkante tafel

Hoe laat ik mijn vierkante tafel op maat maken?

Vierkante tafels passen niet alleen zeer goed bij jouw interieur, tevens zijn ze zeer multifunctioneel. Het laten maken van jouw eigen vierkante tafel gaat eigenlijk vrij simpel. Het enige wat je hoeft te doen is een ontwerp naar ons toe te sturen met de juiste afmetingen en wij zorgen ervoor dat jow ontwerp realiteit wordt.
Wil je inspiratie op doen? Dan kunt je altijd een kijkje nemen in onze showroom waarin verschillende concepten staan.

Betrokken

Heb je inspiratie nodig of wil je simpelweg kiezen uit een aantal vaste ontwerpen. Dan is dat bij ons geen probleem. Je kunt namelijk een concept uit onze showroom kiezen en aanpassen, zodat het toch nog aan jouw wensen voldoet.
Je selecteert jouw gewenste type tafel. Vervolgens vul je de gewenste afmetingen in en krijg je de optie ‘’Vorm blad”. Je kunt hier kiezen uit de optie ‘’vierkant’’ echter wij kunnen ook andere vormen maken namelijk:

  • Boomstamblad
  • Recht
  • Rond

Eettafel Ponte

vanaf €1395 EUR

Eettafel Positivo

vanaf €1395 EUR

Eettafel Splendido

vanaf €1495 EUR

Eettafel Speciale

vanaf €1495 EUR

Eettafel Fantastico

vanaf €1695 EUR

Eettafel Subito

vanaf €1595 EUR

Eettafel Dolce

vanaf €1395 EUR

Eettafel Sottile

vanaf €1395 EUR

Eettafel Piatto

vanaf €1495 EUR
Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar jouw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat jij een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van je tafel? Naast dat wij jouw tafel perfect op maat maken, kunnen wij je ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kun je bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om je klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar jouw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al jouw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kun je wel wat advies gebruiken of wil je 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van jouw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075