Ovale tafel op maat laten maken

Onze handgemaakte ovale eettafels passen in elk interieur. Door de ovale vorm wordt een losse uitstraling gecreëerd. Met een zelfgekozen afwerking en kleur voldoen onze ovale eettafels aan elke wens.

Ze zijn modern en retro tegelijk: deze unieke eettafel daagt je uit om te spelen met vorm! Hier lees je alles over ons maatwerk assortiment en het uitkiezen van een ovale tafel.

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Boekenkasten

Een ovale eettafel past goed in een smalle ruimte

Spontaan gasten over de vloer? Aan een ovale eettafel schuif je gerust een extra stoel bij. Bovendien past deze tafel gemakkelijk in een smalle ruimte. Let wel goed op, een ovale tafel is minder geschikt om tegen de muur te schuiven. Bij Tafelsmaak worden de ovale eettafels met de hand gemaakt. Jij kiest zelf:

 • De houtsoort
 • Bewerking met lak of olie
 • Onderstel (poten)
 • De bewerking en kleur van het onderstel (poedercoating)
 • Randafwerking van de tafel

Jouw ovale eettafel is dus geheel uniek en daarom nog persoonlijker. Leuke stylingtip: creëer een speels effect met verschillende eettafel stoelen in plaats van een set. Juist aan de ovale eettafel zorgt dit voor een mooi samenspel.

Ons assortiment handgemaakte ovale eettafels

Ons assortiment ovale eettafels ziet er iets anders uit dan een assortiment met standaard eettafels. Wij maken onze ovale eettafels op maat, met de hand. Daarvoor kies jij een ‘basis’ uit één van onze 25 eettafel designs. Heb je een favoriete ovale eettafel gevonden? Dan kies je zelf het volgende uit:

 • De lengte, breedte en bladdikte van de tafel
 • Houtsoort van het blad
 • Hoogte van de eettafel
 • Onderstel
 • Afwerking van het onderstel
 • Afwerking met olie en lak van het houten tafelblad

Met een keuze uit 25 ‘basis’ designs, en een groot aantal afwerkingen, kleuren en frames. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden! We raden je daarom aan om de tijd te nemen bij het uitkiezen van de tafel. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Jouw wens wordt in dat geval vertaald naar een mooi ontwerp.

Direct een ovale tafel bestellen

Welke ovale tafels kunnen wij voor u maken?

Het verschil tussen ovale eettafels zit om te beginnen in het gekozen onderstel. Dit is bepalend voor de uitstraling en de gebruiksmogelijkheden van de tafel. Bij de ovale eettafel is een plusvormig onderstel populair: dit is zeer stevig, maar laat veel ruimte over voor (extra) stoelen. Andere onderstellen waar je uit kunt kiezen zijn:

Het onderstel is dus een belangrijk onderdeel van de look en het gebruik van de ovale eettafel. Een ander element waarin ovale eettafels verschillen is natuurlijk de stijl. Bij Tafelsmaak vind je bijvoorbeeld de volgende stijlen:

 • elegant
 • modern
 • industrieel
 • stoer
 • geometrische vormen
 • strak
 • gemoedelijk

Eén ding is zeker: Onze tafels passen bij iedere stijl. Wij houden van een eigentijds design waar je jouw eigen draai aan kunt geven.

Eettafel Galante

vanaf €1395 EUR

Eettafel – Unico

vanaf €1695 EUR

Eettafel – Carino

vanaf €1395 EUR

Eettafel Monastero

vanaf €1395 EUR

Eettafel – Stella

vanaf €1795 EUR

Eettafel Pulire

vanaf €1395 EUR

Eettafel Ammiro

vanaf €1295 EUR

Eettafel Ideale

vanaf €1295 EUR

Eettafel Piccante

vanaf €1595 EUR
Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om u dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat u een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw tafel? Naast dat wij uw tafel perfect op maat maken, kunnen wij u ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij u kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om uw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar uw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al uw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kun je wel wat advies gebruiken of wil je 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van jouw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075