Franse Wagonplanken

Ben je toevallig op zoek naar Een tafel gemaakt van Franse Wagonplanken? Bij Tafelsmaak ben je aan het juiste adres! We hebben prachtige authentieke doorleefde wagonplanken. De oud eiken wagonplanken zijn toe aan een nieuw leven. Na meer dan 50 jaar Frankrijk te zijn doorkruist, hebben de robuuste wagondelen veel karakter gekregen.

Bijzettafel Eettafel Eikenhouten tafel Boomstam tafel Boekenkasten

Tafel met franse wagonplanken op maat laten maken

De planken zijn 4cm dik en de wagonplanken zijn geschaafd. Wij kunnen, naast een tafel van wagonplanken, elke gewenste meubel van wagonhout maken. Bijvoorbeeld een tv-meubel van wagonplanken, een kast van wagonplanken, een salontafel van wagonplanken en dat in alle maten en afwerkingen volledig naar wens. Jouw ontwerp voeren wij uit. In het eindresultaat zie je al je wensen terug en is je perfecte meubel op smaak gemaakt. Mocht je andere leuke ideeën voor jezelf hebben: schroom dan niet om contact op te nemen!

Karakter

Het robuuste, karakteristieke hout van de oude wagondelen vindt vervolgens haar weg naar Groningen. Aan elke buts en aan elke kerf kun je de geschiedenis aflezen. Als stoere tafel, televisiemeubel of salontafel komen deze planken ook in moderne huishoudens uitstekend tot hun recht. Doorleefd hout met karakter, oersterk met een robuuste uitstraling.

Wagonplanken

Rundvee vanuit Amiens naar Bordeaux, zonnebloemolie van de Midi-Pyrenées naar Parijs en verse vis van de Bretonse kust naar de binnenlanden. De goederenwagons van de Franse spoorwegen krijgen het dag in dag uit zwaar te verduren.

Er wordt niet bepaald lichtzinnig met het materiaal omgesprongen. De massief eiken vloeren van Franse origine zijn daarop geen uitzondering. Na tientallen jaren noeste arbeid worden de wagonbodems vervangen door nieuwe.

Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar uw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Kortom: alles voor uw Tafelsmaak!

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat je een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van je tafel? Naast dat wij je tafel perfect op maat maken, kunnen wij je ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij kunnen bieden.

Ook voor de zakelijke markt

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kun je bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om uw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar je werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al je behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kunt je wel wat advies gebruiken of wilt je 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van je droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075