Tafelsmaak kan ook jouw buitenrinchting verzorgen. Uiteraard zijn bepaalde gedeeltes ook mogelijk. Onze specialisaties zijn: gevelbanken, tafels, plantenbakken en ander maatwerk. Heb je ergens wat moois gezien? Laat het gerust weten. Met plezier denken wij actief mee met jouw ideeën en wensen.

Het maken van de complete inrichting gebeurt zoveel mogelijk door Tafelsmaak en haar vaste partners. De meubelmakers en metaalbewerkers werken nauw samen om tot een compleet oplossing te kunnen bieden! Zo zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen.

Het maken van maatwerk producten van staal en hout is onze passie die al jaren aan het groeien is. Door leuke samenwerkingen met de verschillende horeca ondernemers zijn we hier bedreven in geraakt.
Al honderden projecten zijn bij Tafelsmaak de deur uitgegaan. Elk project heeft zijn eigen afmetingen, materialen en unieke karakter. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij erop toezien dat het hele project met elkaar matcht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor de afdekplaten van de kast dezelfde kleurbehandeling gebruiken als voor de tafels.

Bij alle onderstaande bedrijven hebben wij naar alle tevredenheid een deel of de complete horeca inrichting mogen verzorgen. Wij hebben de creativiteit, vakmanschap en kennis in huis om elk project tot een succes te maken.

Wij nodigen jou graag uit om te brainstormen en jouw ideeën verder uit te werken. Je bent van harte welkom!