Boomstamtafel op maat laten maken

Wil je een boomstamtafel op maat laten ontwerpen en maken? Wij helpen graag mee om de tafel van je dromen werkelijkheid te laten worden. Als familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het maken van tafels. De typerende ingrediënten van Tafelsmaak? Een massief houten boomstamblad met een stalen onderstel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stel hier je droomtafel samen!

Handgemaakte boomstamtafels

Onze boomstamtafels worden voornamelijk gemaakt van eikenhout. De modellen die wij maken worden van rustieke eiken gemaakt, geschraapt en geborsteld. Omdat je de tafel volledig op maat kunt laten maken, kun je ook kiezen voor een mooie ‘’curve’’ of iets anders.
Het ontwerp van jouw droomtafel ligt volledig in jouw handen. Vervolgens wordt de tafel met veel passie gemaakt door echte vakmannen.

Boomstamtafels op maat laten maken

Tafelsmaak ontwerpt jouw gewenste boomstamtafel geheel in samenwerking met jou. Het enige wat je hoeft te doen is het gewenste ontwerp aan te geven met de juiste afmetingen en wij zorgen ervoor dat jouw gewenste eindproduct wordt gerealiseerd!

Heb je geen ontwerp maar wil je wel graag een tafel? Kies dan uit één van onze showroom modellen. Laat je inspireren door de opvallende concepten en de eindeloze mogelijkheden die Tafelsmaak te bieden heeft.

 

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. We delen niet alleen dezelfde achternaam, we zijn ook uit hetzelfde hout gesneden. Toch hebben we alle drie onze eigen eigenschappen en talenten. Maar vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter.

Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar jouw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om jou dit te kunnen garanderen, werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit. Zodat je altijd een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van de tafel van je dromen? Naast dat wij jouw droomtafel perfect op maat maken, kunnen wij je ook uitgebreid van advies voorzien tijdens het ontwerpen.

Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij kunnen bieden.

Boomstamtafels als vergadertafel

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kun je bij ons een tafel op maat laten maken. Bijvoorbeeld een prachtige, grote vergadertafel om je klanten aan te ontvangen. Of perfect afgewerkte bureaus waar je werknemers met veel plezier aan werken. Wij leveren altijd perfecte bedrijfstafels die voorzien in al je behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heb je nog vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kun je wel wat advies gebruiken of wil je juist 2D- of 3D-ontwerpen bekijken?

Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen je met alle plezier verder bij de realisatie van je droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts