Tafelsmaak maakt ook handgemaakte shuffleboards. Dit doen we samen met Jeroen Bakker onder de vlag van Shuffleking. Vanuit Groningen, in Noord-Nederland. Onze jarenlange kennis en ervaring met hout- en metaalbewerking en enorme passie voor shuffleboarden zorgen voor kwalitatieve shuffleboards voor iedere doelgroep. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten! 

Het maken van de complete inrichting gebeurt zoveel mogelijk door Tafelsmaak en haar vaste partners. De meubelmakers en metaalbewerkers werken nauw samen om tot een compleet oplossing te kunnen bieden! Zo zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen.

Het maken van maatwerk producten van staal en hout is onze passie die al jaren aan het groeien is. Door leuke samenwerkingen met de verschillende horeca ondernemers zijn we hier bedreven in geraakt.
Al honderden projecten zijn bij Tafelsmaak de deur uitgegaan. Elk project heeft zijn eigen afmetingen, materialen en unieke karakter. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij erop toezien dat het hele project met elkaar matcht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor de barbekleding dezelfde kleurbehandeling gebruiken als voor de tafels.

Wij nodigen jou graag uit om te brainstormen en jouw ideeën verder uit te werken. Je bent van harte welkom!