Industriële tafel op maat laten maken

Wil je een industriële tafel op maat laten maken? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Tafelsmaak heeft de kennis en kunde om geheel in samenwerking met jou de tafel te ontwerpen die aansluit op de wensen die u voor ogen heeft.

Met behulp van onze jarenlange ervaring en specialisatie zijn wij uitermate geschikt om diverse soorten industriële tafels voort te brengen. Neem contact op en ervaar onze kunde!

Bijzettafels Eettafels Eikenhouten tafels Boomstam tafels Boekenkasten

Industriële eettafel op maat laten maken

Een geschikte industriële eettafel vinden, die voldoet aan jouw wensen, is zodoende vaak een lastige zoektocht.

Heb je ergens een houten eettafel gezien waarvan de prijs enigszins te hoog is?

Dan hebben wij wellicht een goede oplossing voor jou. Bij Tafelsmaak ontwerpen we een tafel voor jou die past binnen je budget. Geheel in samenwerking met jou bekijken we de mogelijkheden die zowel aansluiten bij je wensen als je budget.

Op deze manier geniet je van de juiste prijs-kwaliteit verhouding en betaalt je alleen voor wat je daadwerkelijk wilt!

Handgemaakte industriële tafels

Een industriële tafel geheel naar jouw smaak laten ontwerpen, brengt menig voordelen met zich mee. Je kunt zelf je eigen materiaal en afmetingen bepalen, waardoor je over de mogelijkheid beschikt om je tafel aan te passen aan je woning en/of ruimte. Wij ontwerpen de ideale tafel speciaal voor jou! Neem gerust eens een kijkje in onze showroom voor inspiratie.

Industriële tafel voor de horeca

Wil jij een unieke industriële tafel in je horeca zaak? Dan ben je bij Tafelsmaak aan het juiste adres! Wij beschikken over een rijke ervaring met betrekking tot verschillende soorten horeca meubilair. Hierbij kun je denken aan tafels, barkrukken en kasten geheel ontworpen naar jouw wensen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Houten industriële vierkante tafel 

Altijd al een Industriële Houten vierkante tafel willen hebben? Dan is dit je kans. Naast dat een houten vierkante tafel altijd bij je interieur past, zijn vierkante tafels ook zeer multifunctioneel. Bij ons is het heel simpel om een houten vierkante tafel te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is een ontwerp naar ons toe te sturen met de juiste afmetingen en wij zorgen ervoor dat jouw droomtafel gerealiseerd wordt. Bij ons kun je verschillende soorten vierkante tafels op maat bestellen. Enkele voorbeelden.

  • Houten vierkante tafel voor 4 personen
  • Houten vierkante tafel voor 6 personen
  • Houten vierkante tafel voor 8 personen
  • Houten vierkante tafel voor 10 personen 

Wil je inspiratie op doen? Dan kunt je altijd een kijkje nemen in onze showroom waarin verschillende concepten staan.

Eettafel – Forte

vanaf €1295 EUR

Eettafel Elegante

vanaf €1395 EUR

Eettafel Positivo

vanaf €1395 EUR

Eettafel Galante

vanaf €1395 EUR

Eettafel Ponte

vanaf €1395 EUR

Eettafel Virtuosa

vanaf €1395 EUR

Eettafel – Stella

vanaf €1795 EUR

Eettafel Stretto

vanaf €1395 EUR

Eettafel – Carino

vanaf €1395 EUR
Drie gebroeders, vakkundige collega's. bekwame partner, één bedrijf, en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.

Een tafel, kast of ander meubelstuk volledig op maat laten maken? Wij zijn Tafelsmaak.

Joep, Rick en Bart Lommerts. Dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, maar met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij meubels op maat, volledig naar jouw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom!

Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. Je zit nergens aan vast.

Alles voor jouw Tafelsmaak!

Sinds 2015
Gebundeld meer dan 61 jaar ervaring!
+2450
Unieke meubels gemaakt.
+2225
Tevreden klanten!

Hoe laat ik mijn houten tafel op maat maken?

Wij ontwerpen unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Groningen. Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels. Joep, Rick en Bart Lommerts. Delen dezelfde achternaam en uit hetzelfde hout gesneden, echter met verschillende eigenschappen en talenten. Met vier kernwaarden die te allen tijde naar voren zullen komen: betrokken, familiair, flexibel en nuchter. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels volledig naar uw wensen. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.

Gegarandeerd A-kwaliteit

Wij leveren tafels op maat in de allerhoogste kwaliteit. Om u dit te garanderen werken we alleen maar met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit, zodat u een duurzame tafel geleverd krijgt die tegen een stootje kan. Met oog voor detail zorgen onze vakmensen daarnaast voor de perfecte afwerking, waarbij alle lasnaden worden weggewerkt en de poedercoating in oogstrelende perfectie wordt aangebracht.

Hulp nodig bij offerte?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw tafel? Naast dat wij uw tafel perfect op maat maken, kunnen wij u ook uitgebreid adviseren in het ontwerpen hiervan. Uiteraard doen wij dit met plezier en gebeurt dit altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij u kunnen bieden.

Industriële tafels voor uw bedrijf

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Een prachtige en grote vergadertafel om uw klanten aan te ontvangen, bijvoorbeeld! Of perfect afgewerkte bureaus waar uw werknemers met plezier aan werken. Wij leveren altijd de perfecte bedrijfstafel die voorziet in al uw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tafel? Kunt u wel wat advies gebruiken of wilt u 2D- of 3D-ontwerpen bekijken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Groningen. Wij helpen u met alle plezier verder bij de realisatie van uw droomtafel!

Joep, Bart & Rick Lommerts

Ondertussen op ons Instagram account

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158448929661075