Tafelsmaak heeft de eer gehad om het interieur van Sla Groningen volledig te verzorgen. In samenwerking met Van Hulley en Vorm Martini, een specialist met talloze jaren ervaring in de horeca, hebben we een interieur gecreëerd dat helemaal past bij de sfeer van Sla.

Uiteraard zijn specifieke gedeeltes ook mogelijk. Onze specialiteiten omvatten onder andere het ontwerpen en maken van op maat gemaakte banken, eet- en bartafels en plantenbakken. Heb je inspiratie opgedaan voor jouw horeca-inrichting? Laat het ons weten, we denken graag actief met je mee om jouw ideeën en wensen tot leven te brengen.

Onze meubelmakers en metaalbewerkers werkten nauw samen om een totaaloplossing te bieden die perfect bij de visie van Sla Groningen paste. Dit stelde ons in staat om flexibel te zijn en snel te schakelen. Het vervaardigen van maatwerkproducten van staal en hout is onze passie, en we hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan dankzij vruchtbare samenwerkingen met verschillende horecaondernemers. We hebben met trots aan honderden projecten gewerkt, elk met unieke afmetingen, materialen en karakter. Omdat we alles intern beheren, zorgen we ervoor dat het hele project naadloos op elkaar aansluit. Zo kunnen we bijvoorbeeld dezelfde kleurbehandeling gebruiken voor de banken als voor de tafels, bartafels en plantenbakken. Sla Groningen is niet ons enige succesverhaal. We hebben met veel bedrijven samengewerkt om hun horeca-inrichting tot een succes te maken. Enkele van deze bedrijven zijn onder andere De Crimp in Dordrecht, Hotel Corps de Garde, Tox Bar Schiermonnikoog, Hans en Frietje in Loenen aan de Vecht, Restaurant Vive la Vie en nog veel meer! We nodigen je van harte uit om met ons te brainstormen en jouw ideeën verder uit te werken. Je bent altijd welkom!