Tafelsmaak zakelijk

Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Wij leveren net zo goed én snel aan bedrijven. Tafelsmaak Zakelijk dus. Van startup tot gerenommeerd familiebedrijf, wij zijn nieuwsgierig naar u.

Wilt u meegaan met de laatste trends op het gebied van kantoorinterieur? Of heeft u juist iets heel anders in gedachten? Er wordt steeds meer aandacht geschonken aan het creëren van de ideale werkplek. Een tweede thuis. Een omgeving waarin werkenden zich prettig voelen. Een aangename werkplek zorgt daarbij voor actievere en gezondere werknemers!

Tafelsmaak heeft hartstocht voor het scheppen van de perfecte bedrijfstafel, snel gemaakt  en omlijst door service met een glimlach. Als u op zoek bent naar een persoonlijke en gemakkelijke manier van zakendoen, dan willen wij u met genoegen leren kennen.

Tafelsmaak denkt met u mee. En wij nemen uw werk uit handen. Hieronder de voordelen van Tafelsmaak Zakelijk op een rij.

Voordelen van Tafelsmaak zakelijk

Razendsnelle service

Op uw aanvraag ontvangt u altijd binnen 3 dagen een offerte. En nog mooier. Uw bestelling heeft u binnen 3 weken op kantoor!

Uw eigen contactpersoon

Klinkt heel chique, is vooral heel gemakkelijk. U doet namelijk zaken met een bekende; iemand die volledig op de hoogte is van uw zakelijke situatie. Korte lijnen. Joep, Rick en Bart.

Offerte op maat

Wij bieden een productadvies dat aansluit op uw bedrijf en behoeften. En een prijs die lager wordt wanneer u meer bij ons bestelt.