Tafelsmaak is er niet alleen voor particulieren. Wij leveren net zo goed én snel aan bedrijven. Tafelsmaak Zakelijk dus. Van startup tot gerenommeerd familiebedrijf, wij zijn nieuwsgierig naar u.

Wilt u meegaan met de laatste trends op het gebied van kantoorinterieur? Of heeft u juist iets heel anders in gedachten? Er wordt steeds meer aandacht geschonken aan het creëren van de ideale werkplek. Een tweede thuis. Een omgeving waarin werkenden zich prettig voelen. Een aangename werkplek zorgt daarbij voor actievere en gezondere werknemers!

Tafelsmaak heeft hartstocht voor het scheppen van de perfecte bedrijfstafel, snel gemaakt  en omlijst door service met een glimlach. Als u op zoek bent naar een persoonlijke en gemakkelijke manier van zakendoen, dan willen wij u met genoegen leren kennen.

050vastgoed_collage_web_low (1)

Tafelsmaak denkt met u mee. En wij nemen uw werk uit handen. Hieronder de voordelen van Tafelsmaak Zakelijk op een rij.

  • Razendsnelle service
    • Op uw aanvraag ontvangt u altijd binnen 3 dagen een offerte. En nog mooier. Uw bestelling heeft u binnen 3 weken op kantoor!
  • Uw eigen contactpersoon
    • Klinkt heel chique, is vooral heel gemakkelijk. U doet namelijk zaken met een bekende; iemand die volledig op de hoogte is van uw zakelijke situatie. Korte lijnen. Joep, Rick en Bart.
  • Offerte op maat
    • Wij bieden een productadvies dat aansluit op uw bedrijf en behoeften. En een prijs die lager wordt wanneer u meer bij ons bestelt.

 

Meeprofiteren van deze voordelen?

Bel Tafelsmaak Zakelijk voor meer informatie!
Bel Rick op 06-46646969 of mail naar info@tafelsmaak.nl.

Plant u liever een bezoek in bij ons of bij u? Ook goed!

Vraag nu gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Bij ons vindt u geen standaardtafels die u ook bij uw buren tegen het lijf zou kunnen lopen. Nee, Tafelsmaak gaat verder. Véél verder.

Uw idee, ons werk. Maatwerk met eindeloze mogelijkheden. Tafels  voor uw woonkamer, werkplek of keuken. Een frame als basis voor uw eigen ontwerp. Een blad naar keuze. In sommige gevallen heeft u een afwijkende maatvoering nodig of een niet beschikbare dikte in gedachten. Uiteraard kunnen wij deze tafel wél in de door u gewenste maat leveren. Bij al onze modellen kunt u zelf de lengte, breedte en hoogte bepalen. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, bladdikte en afwerkingen en eindeloos combineren met tafelbladen en onderstellen. Vanzelfsprekend gaan deze keuzes gepaard met ons advies op basis van deskundigheid. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Zijn afmetingen, kleurstelling en design naar wens? Zijn alle details precies zoals u wilt? Dan gaan wij voor u aan de slag. Bijna tevreden? Aanpassingen in het ontwerp zijn snel gemaakt, zodat wij u in rap tempo een volgende tekening kunnen laten zien. Het definitieve ontwerp vormt de basis voor een transparante offerte.

Voeg een ontwerpschets toe, eventueel met fotos, en duidelijke maatvoering en verstuur uw aanvraag. U krijgt binnen 3 dagen een transparante vrijblijvende aanbieding toegestuurd.

Elke tafel is bij ons maatwerk. Alles voor uw persoonlijke tafelsmaak!

Vraag offerte aan