Van smaak tot tafel

Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar jouw wens. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij jouw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp.

Je zit nergens aan vast. Kortom: alles voor jouw Tafelsmaak!

Helemaal naar jouw tafelsmaak

Maatwerk

Bij ons vind je geen standaardtafels die je ook bij je buren tegen het lijf zou kunnen lopen. Nee, Tafelsmaak gaat verder. Véél verder.

Nadat een van de gebroeders voor een goede kop koffie heeft gezorgd, worden jouw wensen middels een vrijblijvend adviesgesprek in kaart gebracht. Na het gesprek gaan wij meteen voor je aan de slag zodat wij je binnen drie werkdagen van een ontwerp en offerte kunnen voorzien. Geen keukenschets, maar een functionele en realistische tekening in 2D of 3D, zodat je perfect kunt zien wat het eindresultaat wordt. Jouw idee, ons werk. Maatwerk met eindeloze mogelijkheden. Is de afmeting, kleurstelling en het design naar wens? Zijn alle details precies zoals je wilt? Dan gaan wij voor je aan de slag. Bijna tevreden? Aanpassingen in het ontwerp zijn snel gemaakt, zodat wij je in rap tempo een volgende tekening kunnen laten zien. Het definitieve ontwerp vormt de basis voor een transparante aanbieding en dito prijsopgave.

We helpen je graag mee

Deskundig advies

Over smaak valt niet te twisten. Betrokkenheid en plezier vormen samen met onze nuchtere instelling en flexibiliteit de basis naar succes. Dit, gecombineerd met ónze productkennis en jouw wensen en behoeften, moet uiteindelijk leiden tot een tafel waar u ontzettend veel plezier aan gaat beleven. Ons advies is gratis, net als de tekeningen die erop volgen. Kies je ervoor om vervolgens niet met ons in zee te gaan? Even goede vrienden!

Uiterste preciezie

Afmetingen

De perfecte eettafel in uw woonkamer of keuken plaatsen is soms een pittig karwei. Een te grote tafel kan het geheel propperig doen overkomen. Een te kleine tafel is ergens zonde van de ruimte. Meer vragen schieten door uw hoofd. Welke stijl zal ik aanwenden ? Welke vorm en kleur? Passen mijn stoelen er straks wel bij? Zal ik hout combineren met metaal of juist niet? Mijn gezin bestaat uit vier personen, maar wat als we eters krijgen?  Joep, Rick en Bart gaan er alles aan doen om je hierin mee te nemen. Wij leggen jouw vragen en wensen vast, maken een vakkundige inschatting van de juiste afmeting en beschikken zelf over de capaciteit om, bijvoorbeeld bij twijfel, een kartonnen tafelblad op maat te laten maken. Bij opdrachtvergeving kun je dit blad mee naar huis nemen om te kijken of de vorm en de afmeting ervan naar wens is en de stoelen die je bezit of op het oog heeft eromheen passen.

In alle soorten en maten

Assortiment

Vanuit onze gecombineerde werkplaats en showroom in Groningen leggen wij graag al onze kaarten op tafel. Laat je inspireren door de opvallende concepten en de eindeloze mogelijkheden. Tegen een eerlijke prijs je eigen, unieke tafel creëren, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Niks is minder waar, want wij maken het mogelijk. Het gros van het materiaal en producten is zelfs binnen 8 (!) weken verwerkt tot op maat gemaakt product.

Prijs

Je laat je toch niet betafelen? Bij Tafelsmaak profiteer je van scherpe prijzen en duurzaam materiaal. Wij kopen onze producten zo dicht mogelijk bij de bron in. En kunnen wij nog net wat goedkoper inkopen dan de vorige keer, dan passen wij de prijs in jouw voordeel aan! Zo betaal je steevast een eerlijke prijs.

Kennismaking

Kennismaking, oriëntatie en goede koffie;

Analyse

Een analyse van je persoonlijke thuis- of werkplek en wensen.

Concept

Voor de visualisatie van de tafel maken wij een schetsontwerp.

Ontwerp

Op verzoek maakt onze topontwerper 2D- en 3D-tekeningen.

Voorstel

Jouw wensen worden vertaald naar een transparante aanbieding.

Bouwfase

Met plezier zetten wij onszelf en de geschikte materialen in om jouw gewenste tafel op maat te produceren.

Aflevering

We komen de tafel gratis bij u afleveren. Of kies ervoor de tafel zelf af te halen.

Nazorg

Wij leren graag van onze klanten én hebben alles over voor een tevreden klant van Tafelsmaak!