Van smaak tot tafel

Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar wens van u. Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp.

U zit nergens aan vast. Kortom: alles voor uw Tafelsmaak!

Helemaal naar uw tafelsmaak

Maatwerk

Bij ons vindt u geen standaardtafels die u ook bij uw buren tegen het lijf zou kunnen lopen. Nee, Tafelsmaak gaat verder. Véél verder.

Nadat een van de gebroeders voor een goede kop koffie heeft gezorgd, worden uw wensen middels een vrijblijvend adviesgesprek in kaart gebracht. Na het gesprek gaan wij meteen voor u aan de slag zodat wij u binnen drie werkdagen van een ontwerp en offerte kunnen voorzien. Geen keukenschets, maar een functionele en realistische tekening in 2D of 3D, zodat u perfect kunt zien wat het eindresultaat wordt. Uw idee, ons werk. Maatwerk met eindeloze mogelijkheden. Is de afmeting, kleurstelling en het design naar wens? Zijn alle details precies zoals u wilt? Dan gaan wij voor u aan de slag. Bijna tevreden? Aanpassingen in het ontwerp zijn snel gemaakt, zodat wij u in rap tempo een volgende tekening kunnen laten zien. Het definitieve ontwerp vormt de basis voor een transparante aanbieding en dito prijsopgave.

We helpen u graag mee

Deskundig advies

Over smaak valt niet te twisten. Betrokkenheid en plezier vormen samen met onze nuchtere instelling en flexibiliteit de basis naar succes. Dit, gecombineerd met ónze productkennis en úw wensen en behoeften, moet uiteindelijk leiden tot een tafel waar u ontzettend veel plezier aan gaat beleven. Ons advies is gratis, net als de tekeningen die erop volgen. Kiest u ervoor om vervolgens niet met ons in zee te gaan? Even goede vrienden!

Uiterste preciezie

Afmetingen

De perfecte eettafel in uw woonkamer of keuken plaatsen is soms een pittig karwei. Een te grote tafel kan het geheel propperig doen overkomen. Een te kleine tafel is ergens zonde van uw ruimte. Meer vragen schieten door uw hoofd. Welke stijl zal ik aanwenden ? Welke vorm en kleur ? Passen mijn stoelen er straks wel bij? Zal ik hout combineren met metaal of juist niet? Mijn gezin bestaat uit vier personen, maar wat als we eters krijgen?  Joep, Rick en Bart gaan er alles aan doen om u hierin mee te nemen. Wij leggen uw vragen en wensen vast, maken een vakkundige inschatting van de juiste afmeting en beschikken zelf over de capaciteit om, bijvoorbeeld bij twijfel, een kartonnen tafelblad op maat te laten maken. Bij opdrachtvergeving kunt u dit blad mee naar huis nemen om te kijken of de vorm en de afmeting ervan u naar wens zijn en de stoelen die u bezit of op het oog heeft eromheen passen.

In alle soorten en maten

Assortiment

Vanuit onze gecombineerde werkplaats en showroom in Groningen leggen wij graag al onze kaarten op tafel. Laat u inspireren door de opvallende concepten en de eindeloze mogelijkheden. Tegen een eerlijke prijs uw eigen, unieke tafel creëren, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Niks is minder waar, want wij maken het mogelijk. Het gros van het materiaal en producten is zelfs binnen 8 (!) weken verwerkt tot op maat gemaakt product.

Prijs

U laat zich toch niet betafelen? Bij Tafelsmaak profiteert u van scherpe prijzen en duurzaam materiaal. Wij kopen onze producten zo dicht mogelijk bij de bron in. En kunnen wij nog net wat goedkoper inkopen dan de vorige keer, dan passen wij de prijs in uw voordeel aan! Zo betaalt u steevast een eerlijke prijs.

Kennismaking

Kennismaking, oriëntatie en goede koffie;

Analyse

Een analyse van uw persoonlijke thuis- of werkplek en wensen.

Concept

Voor de visualisatie van de tafel maken wij een schetsontwerp.

Ontwerp

Op verzoek maakt onze topontwerper 2D- en 3D-tekeningen.

Voorstel

Uw wensen worden vertaald naar een transparante aanbieding.

Bouwfase

Met plezier zetten wij onszelf en de geschikte materialen in om uw gewenste tafel op maat te produceren.

Aflevering

We komen de tafel gratis bij u afleveren. Of u kiest ervoor de tafel zelf af te halen.

Nazorg

Wij leren graag van onze klanten én hebben alles over voor een tevreden klant van Tafelsmaak!