Gratis advies en ontwerp

Uw droomtafel heeft u in hun hoofd, maar er is twijfel over het model, soort hout of kleurtype? Zoals eerder benoemd kijken wij met geduld en liefde voor het vak met u mee, waarbij ons advies gratis en dus vrijblijvend is. Onze tips kunnen u daarnaast andere inzichten geven, bijvoorbeeld qua materiaal of de behandeling van uw tafel. Wouter, onze topontwerper, is hier nauw bij betrokken. Gratis advies en een tekening van een ontwerper voor nop? Juist! Bij Tafelsmaak is dit onderdeel van onze service. Mail uw wensenlijst, eventueel aangevuld met foto’s, naar info@tafelsmaak.nl en binnen drie werkdagen sturen wij u een passende offerte. Ook als u geen tafel op maat wilt, kunt u natuurlijk bij ons terecht. Reeds gemaakte tafels vindt u in ons portfolio.

Werken met vakmensen

Het maken van een tafel vraagt om puur vakmanschap. Tafelsmaak werkt daarom alleen samen met partners die weten wat er gevraagd wordt om de perfecte tafel te creëren. Vakmensen met specifieke kennis binnen onze branche die zichzelf op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en trends. Kennis is vereist om te weten hoe lang hout exact moet drogen voor het optimale vochtpercentage. Hoe je staal zo netjes mogelijk last. Hoe de meest sterke draagconstructie kan worden gerealiseerd, zonder dat het ten koste gaat van het detail. Maar ook hoe je omgaat met elkaar en klanten van nu die wij in de toekomst graag weer omarmen.

Oog voor het detail

Eén van de beste en meest pakkende manieren om onderscheidend te zijn is voor Tafelsmaak het oog voor detail. Secuur laswerk afmaken door ook de lasnaad weg te werken. Massief hout perfect verwerken en behandelen. Een oogstrelende poedercoating. Uitstekend droogproces van het hout. Net even anders naar de stabiliteit en stijfheid van staal kijken. Maar ook richting u, onze gewaardeerde klant of geïnteresseerde. De klant op de eerste plaats, altijd! Streven naar perfectie. Uniek zijn en het verschil maken.

Onderhoud en nazorg

Door vakmanschap aan kwalitatief hoogwaardige, duurzame materialen te koppelen zorgen wij ervoor dat u weinig tot geen onderhoud aan uw tafel heeft. Tafelsmaak levert tafels af die tegen een stootje kunnen. Tegen hardwerkende collega’s die er eindeloos aan werken en vergaderen, tegen omvangrijke gezinnen die van groot tafelen houden en tegen allerhande zaken en omstandigheden die intensief gebruik inhouden. En mocht er onverhoopt iets aan uw tafel mankeren wat volgens u en ons niet zou mogen zijn? Laat het ons meteen weten en we gaan samen aan een oplossing sleutelen. Wij doen er alles voor om de beste kwaliteit te bieden, ook na een koop!

Een eerlijke prijs

Omdat het leven al duur genoeg is leveren wij tafels tegen een eerlijke prijs. Drie broers staan voor korte lijnen. Geen directeuren, managers of dure jongens in de buitendienst, maar nuchtere jongemannen, sterke partners en uitgekiende leveranciers. Deze prettige samenloop van omstandigheden zorgt ervoor dat wij snel handelen, duurzame materialen gebruiken en een zuivere prijs hanteren.

Enthousiasme

Misschien zijn wij het allerbelangrijkste vergeten. Een tafel maken we samen. Uw smaak, gecombineerd met onze kennis en kunde. U komt enthousiast bij ons, wij maken u nóg enthousiaster. Dat is de wereld van Tafelsmaak! Eet u met ons mee?

Vraag nu gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Bij ons vindt u geen standaardtafels die u ook bij uw buren tegen het lijf zou kunnen lopen. Nee, Tafelsmaak gaat verder. Véél verder.

Uw idee, ons werk. Maatwerk met eindeloze mogelijkheden. Tafels  voor uw woonkamer, werkplek of keuken. Een frame als basis voor uw eigen ontwerp. Een blad naar keuze. In sommige gevallen heeft u een afwijkende maatvoering nodig of een niet beschikbare dikte in gedachten. Uiteraard kunnen wij deze tafel wél in de door u gewenste maat leveren. Bij al onze modellen kunt u zelf de lengte, breedte en hoogte bepalen. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, bladdikte en afwerkingen en eindeloos combineren met tafelbladen en onderstellen. Vanzelfsprekend gaan deze keuzes gepaard met ons advies op basis van deskundigheid. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Zijn afmetingen, kleurstelling en design naar wens? Zijn alle details precies zoals u wilt? Dan gaan wij voor u aan de slag. Bijna tevreden? Aanpassingen in het ontwerp zijn snel gemaakt, zodat wij u in rap tempo een volgende tekening kunnen laten zien. Het definitieve ontwerp vormt de basis voor een transparante offerte.

Voeg een ontwerpschets toe, eventueel met fotos, en duidelijke maatvoering en verstuur uw aanvraag. U krijgt binnen 3 dagen een transparante vrijblijvende aanbieding toegestuurd.

Elke tafel is bij ons maatwerk. Alles voor uw persoonlijke tafelsmaak!

Vraag offerte aan